Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

Τα αποτυχημένα stress test και η προπαγάνδα των νταβατζήδων


Τα αποτυχημένα stress test και η προπαγάνδα των νταβατζήδων

Πέρασαν και τα περιβόητα stress test των τραπεζών, δηλαδή οι προβλέψεις για τον τρόπο αντίδρασής τους σε περίπτωση νέας κρίσεως. Η αποτυχία ήτο παταγώδης, αφού οι τράπεζες που έχουν εισπράξεις 50 δισ. ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα τελευταία δύο χρόνια, απέτυχαν στην δοκιμασία, δίνοντας άλλο ένα ηχηρό χτύπημα στην προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου  και των «νταβατζήδων» για δήθεν «έξοδο από το μνημόνιο».
Από τις 4 συστημικές τράπεζες, οι τρεις απέτυχαν οικτρά στο δυσμενές σενάριο, ενώ στο βασικό, πιο ήπιο σενάριο, απέτυχαν οι δύο. Τα αποτελέσματα, δηλαδή, ήταν πολύ μακριά από το να θεωρηθούν ελπιδοφόρα, γεγονός που....
αποτυπώνεται και στην σημερινή κατρακύλα του χρηματιστηρίου.
Θα περίμενε κανείς οι σημερινές εφημερίδες να βγουν με ένα πένθιμο μήνυμα και πιθανόν μαύρες λωρίδες με το πρόσωπο του Σαμαρά πάνω τους. Άλλωστε η αποτυχία της εμφάνισης έστω και ενός απειροελάχιστου θετικού στοιχείου στην οικονομία, μετά από τόσα χρόνια θυσιών του Ελληνικού Λαού, είναι υπ’ ευθύνη του πρωθυπουργού. Αυτός είναι που πέταξε όλες αυτές τις θυσίες στον κάλαθο των αχρήστων.
Όμως οι εφημερίδες των «νταβατζήδων» κινούνται σε προεκλογικά πλαίσια αυτές τις ημέρες και δεν είχαν την πολυτέλεια να πουν την αλήθεια στον κόσμο. Έτσι επέλεξαν να πουν ξεκάθαρα ψέματα, με σκοπό να παραπλανήσουν τον Λαό. Ιδού μερικά από τα εξώφυλλα των σημερινών εφημερίδων:


Ας δούμε και την πραγματικότητα, όπως αποτυπώθηκε σε δημοσίευμα του «Βήματος»:
Η Τράπεζα Πειραιώς εμφάνισε στο δυσμενές σενάριο με βάση το στατικό μοντέλο (στοιχεία ισολογισμού 31/12/2013) έλλειμμα κεφαλαίων ύψους 659,99 εκατ. Ευρώ
Η Εθνική Τράπεζα εμφανίζει στο βασικό σενάριο Core Tier 1 5,75% και κεφαλαιακές ανάγκες 225 εκατ. ευρώ και στο δυσμενές σενάριο δείκτη -0,42% και έλλειμμα 3,43 δισ. ευρώ.
Η Eurobank στο στατικό μοντέλο εμφανίζει κεφαλαιακό έλλειμμα 2,28 δισ. ευρώ στο βασικό σενάριο (δείκτης Core Tier 1 2,03%) και έλλειμμα 4,63 δισ. ευρώ στο δυσμενές σενάριο (δείκτης Core Tier 1 -6,42%).
Η καθεστωτική τους προπαγάνδα δεν πείθει πια κανέναν και αυτό σύντομα θα το καταλάβουν όλοι στις εκλογές, όπου ο Ελληνικός Λαός θα αποκαθηλώσει την Χούντα Σαμαρά -Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών