Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!

normal_akropolh___112b-thumb-large
Γράφει ο Αντίοχος.

Στα ταραγμένα προεπαναστατικά χρόνια, ένας πολιτικός της εποχής (ο Σοφοκλής Βενιζέλος) αναφερόμενος στην παραδοπιστία του Μητσοτάκη είπε (καθ’ υπερβολήν) ότι «αυτός είναι ικανός να πουλήσει και την Ακρόπολη».
Τελικά, πολλά χρόνια αργότερα ο Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, αλλά η Ακρόπολη τη… γλίτωσε. Να όμως που ήρθε ο καιρός να επαληθευθεί ο Σοφοκλής Βενιζέλος, όχι για τον Μητσοτάκη, αλλά γι’ αυτόν που έριξε τον Μητσοτάκη, τον φον Αντωνάκη Σαμαρά! Ο οποίος, σκοπεύει να πουλήσει την Ακρόπολη και όλα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας! Προφανώς, γι’ αυτό έχει πέσει με τα μούτρα και στις ανασκαφές στον τάφο της Αμφίπολης. Για να τον πουλήσει σε καλή τιμή!
Χθες, λοιπόν, έγινε στην Αθήνα ένα συνέδριο με θέμα τη.......
«Χρηματοδότηση και την Αειφορία Μουσείων και Πολιτιστικών Χώρων», το οποίο οργάνωσε ο Βρετανός πρέσβης στην Ελλάδα (ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει παντρευτεί με… άντρα).
Στο πολύ περίεργο αυτό συνέδριο, μίλησε και ο υπουργός Πολιτισμού Τασούλας (ή… Ταφούλας –λόγω Αμφίπολης), ο οποίος είπε τα εξής πολύ ξεκάθαρα: «Η χρηματοδότηση των Μουσείων και των πολιτιστικών χώρων και φορέων δεν μπορεί να προέλθει πλέον αποκλειστικά από το κράτος. Ένα νέο επιτυχημένο μείγμα συνεισφοράς στον πολιτισμό μας υποδεικνύεται από το εξωτερικό, αλλά και δοκιμάζεται σιγά-σιγά στη χώρα μας με ορατά αποτελέσματα… Η μεταφορά της βρετανικής εμπειρίας στο ίδιο θέμα χάρις στην πρωτοβουλία της Αγγλικής Πρεσβείας στην Αθήνα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Γιατί ξεκινάει έναν ουσιαστικό διάλογο για το πώς θα σταματήσουν τα μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι να εξαρτώνται αποκλειστικά από την κρατική χρηματοδότηση και πώς θα μπορούν να σχεδιάσουν τη στρατηγική τους, ώστε να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους όλο το χρόνο και να δημιουργήσουν έσοδα για την λειτουργία και στελέχωσή τους».
Τι εννοεί ο «ποιητής»; Είναι προφανές: ότι ξένοι μεγαλοκαρχαρίες ενδιαφέρονται για την οικονομική εκμετάλλευση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και η πανάθλια συμμορία των ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ Σαμαροβενιζέλων –όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο και εξωπραγματικό- είναι έτοιμη να τους την παραχωρήσει! Τι δεν καταλαβαίνετε;
(ΥΓ): Επειδή σίγουρα όλοι θα σωπάσουν, τώρα το λόγο έχει η Χρυσή Αυγή! Γιατί μόνον η Χρυσή Αυγή μπορεί να σώσει τον μοναδικό σ’ ολόκληρο τον κόσμο πολιτιστικό μας πλούτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών