Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 24, 2014

Θρασύτατος "μπουμπούκος": "Για να έχετε Δημοκρατία...σκάστε και πληρώστε"!!!

Untitled
Συνεχίζει να προκαλεί ο φωνακλάς «Μπουμπούκος»! Έτσι, μετά από την ομιλία του στη βουλή για το… δράμα των βολευτών, λόγω των… μειωμένων αποδοχών τους και τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, επανήλθε –ως συνήθως- δριμύτερος.
Ετούτη τη φορά, με τον γνωστό κυνισμό που τον διακρίνει, είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι αν θέλουμε να υπάρχουν βουλευτές πρέπει να τους… ακριβοπληρώνουμε: «Η κουβέντα ήταν για τον προϋπολογισμό της Βουλής. Την κουβέντα δεν την άνοιξα εγώ. Αν θέλουμε να έχουμε κοινοβούλιο αυτό έχει κάποιο κόστος. Δεν προκαλούμε τίποτα και κανέναν. Ο λαός πρέπει να.....
ξέρει ότι την Βουλή του πρέπει να την αγαπάει και να την προστατεύει. Κοινοβούλιο χωρίς βουλευτική αποζημίωση δεν υπάρχει. Θα πρέπει να εξηγούμε στον λαό τους κανόνες λειτουργίας αυτοί του πολιτεύματος».
Πολύ… ακριβή είναι η «δημοκρατία» τους. Και οι λειτουργοί της… τρώνε πολύ και προσφέρουν ελάχιστα έως καθόλου (στον ελληνικό λαό, γιατί στον εαυτό τους…). Είμαστε σίγουροι πως μας χρειάζεται τέτοια «δημοκρατία»;

1 σχόλιο:

  1. Η λέξη «Δημοκρατία» είναι Αρχαία λέξη και σημαίνει «Δήμος», δηλαδή Πόλη ή Χωριο, και «Κράτος», δηλαδή Δύναμη! Άρα μιλάμε για το Κράτος του Δήμου, και συνεπώς για την Δύναμη της Πολέως και του Χωριού.

    Πόλη και Χωριό αυτόματα εννοείται ο ίδιος ο Λαός.

    Άρα με βάση της Δημοκρατίας, εμείς δεν γουστάρουμε να τους πληρώσουμε. Θέλουμε να κατασχέσουμε ότι έχουν και δεν έχουν και να κλειστούν φυλακή και οι ίδιοι και οι οικογένειες τους προκειμένου να μη συνεχιστεί η οικογενειοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών