Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

Ξεπέρασε κάθε όριο το τουρκοκάναλο ο ΑΝΤ1: "Δικαίωμα μας να φιμώνουμε τη Χρυσή Αυγή"


Θρασύτητα και ψεύδη από το τουρκοκάναλο ΑΝΤ1: Δικαίωμά μας να φιμώνουμε την Χρυσή Αυγή!

Προ μερικών ημερών, κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή διάβηκε την πόρτα του ΕΣΡ, προκειμένου να ενημερώσει επί της συστηματικής και μεθοδευμένης φίμωσης  της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, από το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών.
Επιπλέον, αντιπροσωπεία βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με επικεφαλής τον συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλο, συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή, όπου τους ενημέρωσε πως είναι υποχρεωμένοι εκ του Νόμου να προβάλλουν τις δηλώσεις και θέσεις του Κινήματός μας, με χαρακτηριστική περίπτωση την δήλωση που την ίδια μέρα έκανε στο περιστύλιο της Βουλής και αφορούσε το.....
μήνυμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο.
Παρά το γεγονός πως τα στελέχη του ΕΣΡ πιστοποίησαν το αληθές των καταγγελιών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί αρνούνται να πράξουν τα νόμιμα, όχι διότι έχουν το δίκαιο με το μέρος τους αλλά επειδή δρουν ασύδοτα με τις πλάτες της Χούντας που εξουσιάζει την Πατρίδα μας και κατακλέβει, όπως και τα τσοντοκάναλα των διαπλεκόμενων, τον Ελληνικό Λαό.
Σε απάντηση των εμπεριστατωμένων και συγκεκριμένων καταγγελιών της Χρυσής Αυγής, ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, συμφερόντων Μ. Κυριακού, απέστειλε στον πρόεδρο του ΕΣΡ επιστολή, δια της οποίας επιχειρεί την δικαιολόγηση της εργολαβικής φίμωσης ενός πολιτικού Κινήματος το οποίο εκπροσωπεί 536.000 Έλληνες, την ώρα που ο τηλεοπτικός αυτός σταθμός εκπροσωπεί οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται από αυτό και μόνον ότι την Χρυσή Αυγή την χωρίζει από το κανάλι του Κυριακού η άβυσσος.
Εντούτοις, η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε ούτε χάρη, ούτε διευκόλυνση από τους καταχρεωμένους καναλάρχες. Απαίτησε το αυτονόητο και συνεπαγόμενο εκ του Νόμου: την προβολή των θέσεών της στον Ελληνικό Λαό, τις οποίες τα κανάλια σκοπίμως αποσιωπούν.
Το περιεχόμενο της επιστολής του σταθμού προς το ΕΣΡ, αποδεικνύει αυτό ακριβώς. Ότι δηλαδή η φίμωση της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, είναι έργο συνειδητό και σκόπιμο, προϊόν πολιτικών εντολών από πρόσωπα που βρίσκονται πάνω από τους Νόμους του Κράτους. Αυτό οι πολιτικοί αντίπαλοι του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος το ονομάζουν καταχρηστικώς «δημοκρατία». Αυτό όμως, ο Ελληνικός Λαός το ονομάζει και ορθώς «διαπλοκή» και η Χρυσή Αυγή σκοπεύει δια του Πολιτικού της Αγώνα να το γκρεμίσει, οδηγώντας τους υπαίτιους ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να λογοδοτήσουν.
Στην φαιδρή επιστολή του ΑΝΤ1, γίνεται λόγος περί «δημοσιογραφικής ελευθερίας», επιχειρώντας οι συντάκτες της να πείσουν ότι δύναται η Χρυσή Αυγή να την απειλήσει. Η δημοσιογραφική ελευθερία όμως, απειλείται από τους εξής κινδύνους:
α) συγκεκριμένες εντολές από το Μέγαρο Μαξίμου, ήτοι την κυβέρνηση η οποία δίνει την άδεια εκπομπής στο σταθμό β) χρηματικά ανταλλάγματα, από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, με τα οποία εξαγοράζονται ρεπορτάζ, εκπομπές και ειδήσεις γ) τρομοκρατία.
Η Χρυσή Αυγή αντιμάχεται τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, συνεπώς δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Η Χρυσή Αυγή αποδείχθηκε από τις εκτεταμένες έρευνες του ΣΔΟΕ πως δεν ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, δηλαδή δεν πληρώνει σταθμούς και δημοσιογράφους για να προβάλλουν τις θέσεις της ή δυσφημιστικές για τα άλλα κόμματα ειδήσεις.
Η Χρυσή Αυγή δεν ανήκει στην τρίτη κατηγορία διότι η τρομοκρατία στην Ελλάδα εκπορεύεται από το αντεθνικό Κράτος και το αριστερό παρακράτος. Αν οι κύριοι του ΑΝΤ1 επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την κόκκινη τρομοκρατία, να απευθυνθούν στον πρόεδρο του ομίλου, του οποίου η οικογένεια κατέφυγε στην υπό κομμουνιστική κατοχή Πολωνία μετά το πέρας του συμμοριτοπολέμου.
Αυτοί είναι λοιπόν οι «δημοκράτες» του ΑΝΤ1 και αυτός ο βρώμικος ρόλος τους, ο οποίος εντάσσεται βεβαίως στα γενικότερα σχέδια του αντισυνταγματικού τόξου για περιορισμό της δυναμικής της Χρυσής Αυγής. Δικαίως έχουν ταυτίσει τη μοίρα τους με εκείνη των πολιτικών τους πατρώνων.
Μαζί τα έφαγαν, μαζί τα τρώνε ακόμα, αλλά να τους υπενθυμίσουμε πως και μαζί θα πληρώσουν το λογαριασμό στον Ελληνικό Λαό!

3 σχόλια:

  1. Δε θα εστί οι μόνοι που θα πληρώσουν για τα δεινά που διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού λαού. Και ΟΛΕΣ οι οικογένειες τους θα το πληρώσουν που τους συγκαλύπτουν και τους προστατεύουν. Θα το πληρώσουν και όσοι ήσαν, εστί και παραμένουν φίλοι τους. Θα κατασχέσουμε ότι έχουν και δεν έχουν και θα τα δώσουμε πίσω στους συνέλληνες μας που έχασαν μέχρις και τα σπίτια τους εξαιτίας τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδικά αυτουνού του Βρωμοαντέννα κάντε του μια μήνυση για να πάψει να βρίζει το τρίτο κόμμα της Χώρας και επιτέλους να σεβαστεί τη δημοσιογραφική δεοντολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μια βομβα σε ολα τα καναλια ,με ολη την σαβουρα μεσα ,μονο τοτε θα ησυχασουμε απ' αυτους.Περιμενω πως και πως να αλλαξουν τα πραγματα για να τους κοψω το λαιμο,εχω μια πολυ.............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................μεγαλη λιστα με ονοματα προδοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών