Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ): "Συγκυβερνάμε με τη ΝΔ υπό όρους..."

Ο άξιος εκπρόσωπος της Αριστεράς της Εκάλης και των Β.Π., Παπαδημούλης, φρόντισε να δώσει άλλη μια συνέντευξη για να επιβεβαιώσει αυτό που ήδη έχει ακουστεί από όλα περίπου τα μεγάλα στελέχη ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.
Θα γίνει συγκυβέρνηση Σαμαρά - Τσίπρα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μετά τις εκλογές.

Κληθείς να απαντήσει σε ερωτήματα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος" (πλήρως σαμαρική) σχετικά με το ενδεχόμενο της μεγάλης συγκυβέρνησης, απήντησε με το εξής χαρακτηριστικό τρόπο που δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο παρανόησης.
"Θα συγκυβερνήσουμε αν αποδεχθούν ότι.....
ένα μέρος του Χρέους δεν είναι βιώσιμο".

Σε μια πρόταση λοιπόν ξεγυμνώνεται όλος ο "μύθος" του αδυσώπητου ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές και της υποτιθέμενης "σκληρής στάσης" του απέναντι στην αποπληρωμή του ληστρικού Χρέους.

Ο άξιος συνεχιστής των αστών της Αριστεράς ουσιαστικά προπαγανδίζει ότι το Χρέος είναι υπαρκτό και η Ελλάδα θα συνεχίσει να το πληρώνει - όπως άλλωστε είχε κάνει και ο οικονομικός εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ, Σταθάκης - και φυσικά ότι δεν αποκλείει την συγκυβέρνηση με τους "δεξιούς" με μοναδική προϋπόθεση να παραδεχθούν ότι ένα μέρος του Χρέους πρέπει να.... επιμηκυνθεί! Δηλαδή οι ΣΥΡΙΖΑιοι απλά μετακυλίουν το Χρέος στις μελλοντικές γενιές αλυσοδένοντάς τες αιωνίους στους "Εμπόρους των Εθνών" - από την μήτρα των οποίων γεννήθηκαν βεβαίως -.

Υ.Γ.
Καλά στέφανα!

2 σχόλια:

  1. Κάτσε να τα διαβάσουν αυτά και οι υπόλοιποι Έλληνες που ψηφίζουν αυτά τα επιθετικά αριστερουλικά φασιστάκια του ΣΥΡΙΖΑ και θα στραφούν όλοι στην Χ.Α. για ψήφιση και Κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αντε στο διαολο μια ωρα αρχιτερα βρωμοκομμουνια ,σας μισω οσο δεν φανταζεστε ,εσει σκοτωσατε τον παππου μου στον εμφυλιο ,και μαζεψατε απ' το χωριο μου 18 παλικαρια και τα βαλατε στην πρωτη γραμμη να σκοτωθουν ,αντιθετα με τα παιδια των κομμουνιστων που τα προστατεψατε ,και μετα απο χρονια εμφανιστηκαν απ' το παραπετασμα ,τα καθαρματα ετσι να μην χαθει η ρατσα σας βρωμιαρηδες φονιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών