Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

Γιουσουφάκια των μογγόλων Βενιζέλος και Σαμαράς: θα κάνουν κοινό υπουργικό συμβούλιο με την Τουρκία!

Στην εντατικοποίηση της πέρα από κάθε όριο προκλητικότητας της Άγκυρας σε Κύπρο και Αιγαίο, η «περήφανη» και «πατριωτική» Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά απαντά με ανείπωτη «σκληρότητα»: καλώντας την κυβέρνηση Νταβούτογλου σε κοινό υπουργικό συμβούλιο στην Αθήνα!

Δυστυχώς, δεν πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο έμπνευσης ανθρώπων που αντιμάχονται την Χούντα. Είναι η ωμή πραγματικότητα, η οποία αποδεικνύει με τον πιο επίσημο τρόπο την απόλυτη υποταγή και τον ραγιαδισμό μιας κυβέρνησης παλιάτσων, η οποία κάθε μέρα που περνά...
τσακίζει ακόμη περισσότερο την εθνική μας αξιοπρέπεια και υπονομεύει σκοπίμως την εθνική μας κυριαρχία.
Στις 5 και 6 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί στην Αθήνα το 3ο τακτικό ετήσιο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας μεταξύ των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Τουρκίας, ήτοι το κοινό υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία Α. Νταβούτογλου και Α. Σαμαρά.

Προκαταλαμβάνοντας τα όσα επακολουθήσουν την προγραμματισμένη αυτή συνάντηση, είμαστε βέβαιοι πως οι ινστρούχτορες της εξαπάτησης της κοινής γνώμης θα κάνουν λόγο για βήμα φιλίας και εκτόνωσης του τεταμένου κλίματος. Αυτή είναι η ενδεδειγμένη απάντηση του Μεγάρου Μαξίμου στην ακατάπαυστη τουρκική επιθετικότητα. Αυτή είναι η γραμμή όλων ανεξαιρέτως των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, οι οποίες γιγαντώνουν δια της ενθαρρύνσεως, την προκλητικότητα της Άγκυρας.

Η παραδοχή εξάλλου της αποτυχίας της πολιτικής η οποία συνοψίζεται στο όνειδος της λεγόμενης «ελληνοτουρκικής φιλίας», είναι πράξη γενναία. Οι πολιτικές ηγεσίες του τόπου όμως, κάθε άλλο παρά από γενναιότητα διακρίνονται. Πολύ περισσότερο όταν την επιβολή της γραμμής «ελληνοτουρκική φιλία» την επιβάλλουν οικονομικά συμφέροντα. Πώς θα μπορούσε το αντισυνταγματικό τόξο και δη η σημερινή Χούντα να παραδεχθεί ότι η επί δεκαετίες προπαγάνδα της ελληνοτουρκικής συνεργασίας υπήρξε ένα παραμύθι που ωφέλησε οικονομικώς κάποιους ολιγάρχες του πλούτου και μόνο;

Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι το αντισυνταγματικό τόξο έχει συνειδητά επιλέξει τον δρόμο της υποταγής, αναβιώνοντας σκηνές της επονείδιστης οθωμανικής κατοχής. Περαιτέρω επικίνδυνο είναι το γεγονός της μυστικής διπλωματίας, η οποία στις πλάτες του Ελληνικού Λαού διαπραγματεύεται με τον Τούρκο την παράδοση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Δεν γνωρίζουμε εάν ο Τούρκος πρωθυπουργός Νταβούτογλου και το υπουργικό του συμβούλιο, θα έρθουν στην Αθήνα με κάποια κορβέτα ή φρεγάτα η οποία θα ξανακάνει την εκδρομή στις θάλασσες της Αττικής. Εκείνο που σίγουρα γνωρίζουμε είναι πως τους κάλεσαν οι Σαμαράς και Βενιζέλος, σε μια χυδαία επίδειξη ραγιαδισμού η οποία προσβάλλει βάναυσα το Λαό μας και την λαμπρή του Ιστορία.

Εκείνο που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων δεν γίνεται με τουρκοσήριαλ στα κανάλια της διαπλοκής, ούτε με μπίζνες της εγχώριας ολιγαρχίας με τον Τούρκο. Κυρίως όμως γνωρίζουμε, πως το δόγμα «σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω» δεν αντικατοπτρίζει τη θέληση ενός Λαού που σαφώς και δεν αντιπροσωπεύεται από την αντεθνική κυβέρνηση των προσκυνημένων.

Ευάγγελος Καρακώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών