Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 10, 2014

Γιατί οι καθεστωτικές συμμορίες ξυλοκόπησαν τον δικηγόρο Ραχιώτη;


Γιατί οι καθεστωτικές συμμορίες ξυλοκόπησαν τον δικηγόρο Ραχιώτη;

Γράφει ο Αντίοχος

Τα «Τάγματα Εφόδου» των καθεστωτικών συμμοριών της άκρας αριστεράς, δεν επιτίθενται μόνο κατά των εθνικιστών (πάντα «με εντολή Σαμαρά» και με την κάλυψη των μυστικών υπηρεσιών αυτού του άθλιου ψευδοκράτους). Βαράνε στο ψαχνό και δικούς τους, που δεν τυγχάνουν συνεργαζόμενοι με το καθεστώς και επιπλέον καταγγέλλουν τα όργανά του. Κι όταν είναι πρακτικά αδύνατον να βρουν τους ίδιους, βαράνε τους δικηγόρους τους!
Πληροφορούμεθα, λοιπόν, ότι «κάποιοι» ακροαριστεροί συμμορίτες των Εξαρχείων ξυλοκόπησαν τον γνωστό αριστερό δικηγόρο Ραχιώτη, γιατί είναι.......
«γυμνοσάλιαγκας», «κακομαθημένος αστός», «κουστουμαρισμένος φραγκοφονιάς», «ζει σαν Κολωνακιώτης μπον βιβέρ, με τα χρήματα των αναρχικών φυλακισμένων και των συγγενών τους», «παρασιτεί στα περίχωρα του αναρχικού χώρου», «κοιτά να βγάλει φράγκα», μέχρι και γιατί είναι… «γαλλομαθής».
Εκείνο που δε γράφουν είναι ότι τον χτύπησαν γιατί είναι δικηγόρος του Γιωτόπουλου, ο οποίος –μαζί με τον Τζωρτζάτο-  έχει καταγγείλει τους Ξηρούς, τον Κουφοντίνα και την υπόλοιπη παλιοπαρέα ως συνεργαζόμενους με το ψευδοκράτος και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες!
(ΥΓ) 1: Δηλαδή, τα λεφτά για τους κατά καιρούς συλληφθέντες δεν πληρώνονται από το «επαναστατικό ταμείο»; Τότε, ποιοι τα τρώνε ωρέ σύντροφοι;
(ΥΓ) 2: Τραγική ειρωνεία: ο Ραχιώτης ήταν κατά τη διάρκεια της δίκης της 17Ν. ο εφευρέτης του όρου «επιθετική αριστερά». Και τώρα, έπεσε ο ίδιος θύμα της!
Εθνικισμός.net


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών