Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

4 Αλβανοί "οικονομικοί μετανάστες" παρ'ολίγον να σκοτώσουν 2 Έλληνες στην Ηγουμένιτσα για να τους πάρουν τα κινητά... Είδατε "πολυπολιτισμός";!

Συνεχίζεται το "θεάρεστο" έργο των κατσαπλιάδων στην Ελλάδα!

Συμπλοκή μεταξύ αλβανών κακοποιών και κατοίκων στο χωριό Σμέρτο Φιλιατών έγινε σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα ένας 18χρονος και ένας 70χρονος να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο Νοσοκομείο Φιλιατών.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ και σύμφωνα με....
τις μαρτυρίες των κατοίκων στο Σμέρτο, το περιστατικό ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί, όταν μία 26χρονη γυναίκα που βρίσκονταν στην είσοδο του σπιτιού της, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη με 4 Αλβανούς που ήταν οπλισμένοι με ξύλινους λοστούς, οι οποίοι της ζήταγαν επίμονα χρήματα.
Την φασαρία άκουσε ο 18χρόνος ανιψιός της που ήταν στο μπάνιο του σπιτιού και φώναξε την θεία του για να μάθει τι συμβαίνει.

Τότε οι αδίστακτοι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι και κτύπησαν στο κεφάλι τον νεαρό. Η 26χρονη γυναίκα σοκαρισμένη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτρεξε ένας 70χρονος γείτονας, ο οποίος στην προσπάθεια να διώξει τους άγνωστους δράστες, συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να δεχτεί κτυπήματα στο κεφάλι.
Οι κακοποιοί άρπαξαν 2 κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή. Στο Νοσοκομείο Φιλιατών μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο κεφάλι, ο 18χρονος και ο 70χρονος άνδρας. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή και τα σύνορα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών