Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ!

poster_081114_final_2
Γράφει ο Αντίοχος

Κάλεσμα για… αντιφασιστική συναυλία που θα γίνει σήμερα στο κλειστό του Σπόρτινγκ, κάνει η παρδαλή νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ, με το σύνθημα: «Όλοι μαζί, να σβήσουν οι Ναζί». Προφανώς, όταν λέει «όλοι» εννοεί και τα ψοφοδεξιά σαμαρόσκυλα και τους πορτοφολάδες του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τους ζητωστάλινους του ΚΚΕ και τους ψεκασμένους του Καμμένου και τα… υπόλοιπα του Κουβέλη. Με λίγα λόγια, το «όλον»… συνταγματικό τόξο. Ιδού:
«Το Σάββατο 8 Νοέμβρη παραμονή της παγκόσμιας μέρας κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού θα είναι μια πανευρωπαϊκή μέρα αντιφασιστικής δράσης. Στην Αθήνα, οι δράσεις θα....
κορυφωθούν με την αντιφασιστική πανευρωπαϊκή συγκέντρωση-συναυλία το Σάββατο 8 Νοέμβρη, στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ (σταθμός ΗΣΑΠ Αγ. Ελευθέριος) στις 8μμ. που διοργανώνει ο Αντιφασιστικός συντονισμός Αθήνας-Πειραιά.
Καλούμε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο που στέκεται απέναντι στην καπιταλιστική βαρβαρότητα και την νεοφασιστική απειλή, τις νέες και τους νέους που έχουν γνωρίσει για τα καλά την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής να στηρίξουν τη συναυλία, και να συμμετέχουν στον αντιφασιστικό αγώνα».
(ΥΓ) 1: Καμιά αντιμνημονιακή συναυλία θα διοργανώσουν άραγε τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ; Τι ρωτάω τώρα, ε; Αφού είπανε «όλοι μαζί»…
(ΥΓ) 2: Όλοι μαζί, στα τσακίδια!

1 σχόλιο:

  1. (Υ.Γ.3) Όλοι μαζί, να ετοιμάσουν τα κηδειόχαρτα τους, γιατί οι εκλογές θα είναι οι τελευταίες που θα τους δουν παρών στην πολιτική ζωή. Μετά τις εκλογές μόνο η Χρυσή Αυγή θα κυβερνήσει, και κανένα άλλο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών