Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

“Πρετεντέρικα...” Του Ηλία Κασιδιάρη


“Πρετεντέρικα...” Του Ηλία Κασιδιάρη

Το σημερινό άρθρο του Πρετεντέρη στα κατοχικά "Νέα" φέρει τον εύγλωττο τίτλο "Χρυσαυγίτικα". Θα του απαντήσω λοιπόν χρησιμοποιώντας ανάλογη ονοματοδοσία για το κείμενό μου. Όχι όμως για να διαφωνήσω, να ψέξω ή να αποδοκιμάσω το πουλέν του Μπόμπολα και του Ψυχάρη. Άλλωστε ο εν λόγω τύπος έγινε κάτι σαν οσιομάρτυρας του Μνημονίου, όταν ο ίδιος ο Σαμαράς του έκανε promotion (ελληνιστί διαφημιστική προβολή) μέσα στη Βουλή.
Όταν ένα ολόκληρο έθνος συρρικνώνεται, χιλιάδες πολίτες πεθαίνουν και ένας πρωθυπουργός, έστω και μαριονέτα, αναγάγει σε μείζον ζήτημα την προστασία του Πρετεντέρη (κάτι σαν την χελώνα Καρέτα - Καρέτα) τότε οφείλουμε σεβασμό σε αυτόν τον....
μεγάλο αγωνιστή του λόγου, της γραφίδας, αλλά και της κερκίδας με τις πλαστικές φιάλες σε διαιτητές. Ο Πρετεντέρης λοιπόν λέει μεγάλες αλήθειες στο άρθρο που έγραψε με αφορμή το επεισόδιο Στύλιου - Κανέλλη.
Τις παραθέτω αυτολεξεί λοιπόν: "Ο Στύλιος εξέφρασε μια χυδαία όσο και τρέχουσα λογική που λέει «α ρε Χρυσή Αυγή που σας χρειάζεται!». Και μη μου πείτε ότι το ακούσατε για πρώτη φορά από το στόμα του. Εγώ το έχω ακούσει πολλές φορές κι από πολλούς. Είναι αυτή ακριβώς η λογική που τροφοδοτεί πολιτικά τη Χρυσή Αυγή. Στηρίζεται στη νοσηρή παραδοχή κάποιας γενικευμένης ενοχής του πολιτικού κόσμου και προσφεύγει στον τραμπούκο αλλά αδέκαστο τιμωρό που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Που θα καθαρίσει για πάρτη μας. Με σφαλιάρες; Ακόμη και με σφαλιάρες!..
Αυτό περίπου είπε κι ο Στύλιος στην Κανέλλη. «Εσείς θέλετε Κασιδιάρη!». Κι αν ο Στύλιος δεν αναλαμβάνει χρέη Κασιδιάρη είναι επειδή ο ίδιος δεν κάνει τέτοια πράγματα κι όχι επειδή ο Κασιδιάρης είναι αχρείαστος στα μέρη μας. Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τόσο τι είπε ο Στύλιος - ας πούμε ότι παραφέρθηκε... Το πρόβλημα είναι ότι ένας υφυπουργός μιας δημοκρατικής κυβέρνησης εμφανίζεται να αναπαράγει τον πυρήνα της χρυσαυγίτικης λογικής. Όχι επειδή ο ίδιος είναι χρυσαυγίτης - σε καμία περίπτωση ο άνθρωπος.
Αλλά επειδή ο πυρήνας της χρυσαυγίτικης λογικής έχει ξεπεράσει τον περιορισμένο χώρο μιας νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και έχει διαβρώσει μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Λυπάμαι , αλλά έτσι είναι. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Εκατοντάδες άνθρωποι γύρω μας που δεν είναι ούτε κατά διάνοια χρυσαυγίτες λένε χρυσαυγίτικα πράγματα. Και η Χρυσή Αυγή υπάρχει ακόμη επειδή υπάρχουν άνθρωποι που εκφράζουν τη λογική της και υιοθετούν τη νοοτροπία της.
Όταν διαβάζω για «τα εγκλήματα των πολιτικών», χρυσαυγίτης το γράφει. Όταν ακούω ότι «οι πολιτικοί κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους», χρυσαυγίτης το λέει. Όσοι φωνάζουν για «προδότες», «κρεμάλες», «ελικόπτερα», «ξεπουλημένους» και «πουλημένους»,  χρυσαυγίτες είναι και φωνάζουν."
Από όλα τα παραπάνω δώστε ιδιαίτερη βάση στις τελευταίες φράσεις. Όποιος μιλάει για τα εγκλήματα των πολιτικών, είναι Χρυσαυγίτης. Όποιος λέει ότι οι πολιτικοί κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, είναι Χρυσαυγίτης. Ο μόνος αδέκαστος τιμωρός που μπορεί να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, είναι Χρυσαυγίτης. Σε ελεύθερη μετάφραση: Όποιος λέει την Αλήθεια και μπορεί να κάνει κάτι για το καλό αυτού του τόπου είναι Χρυσαυγίτης. Πώς είναι δυνατόν να διαφωνήσει κανείς με τον Πρετεντέρη;
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο ολόκληρη η Ελλάδα παρακολούθησε άφωνη στους δέκτες της τους γνωστούς 5 - 10 παπαγάλους των νταβατζήδων να κάνουν το άσπρο μαύρο. Να προπαγανδίζουν μετά μανίας την ακριβώς αντίθετη εικόνα από αυτήν που έχει διαμορφώσει η κοινή γνώμη. Όσο ασήμαντο και γελοίο και αν είναι το συμβάν Στύλιου - Κανέλλη, δεν παύει να φανερώνει μια μεγάλη αλήθεια: Ο απλός Έλληνας σκέφτεται λογικά και με ακριβώς τον αντίθετο τρόπο από αυτόν που προσπαθούν να επιβάλλουν τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Δυστυχώς για το σύστημα η απλή, λογική, ξεκάθαρη άποψη των Ελλήνων ταυτίζεται σε πολλά σημεία με τους λόγους και τα έργα της Χρυσής Αυγής.
ΥΓ. Εις ό,τι αφορά τα περί "νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης"  του Πρετεντέρη, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ασφαλώς στα δικαστήρια, καθώς έχει ήδη μηνυθεί γαι συκοφαντική δυσφήμιση για τους ευφάνταστους παλαιότερους χαρακτηρισμούς του "μαφία", "κόζα νόστρα" κ.ο.κ.

Φυλακές Κορυδαλλού
7 Νοεμβρίου 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών