Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 08, 2014

Ο Χρυσοχοΐδης "τελειώνει" το Βενιζέλο και την Κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη...

 Ο διασυρμός της Κυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο τις τελευταίες ημέρες καθώς δεν είναι μόνο εξωτερικός (υποδείξεις από τους τοκογλύφους τι θα ψηφίζουν, οι τούρκοι κάνουν "πλάκα" στο Αιγαίο και την Κύπρο) αλλά και εσωτερικός. Οι Υπουργοί και τα βασικά στελέχη των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο απαιτούν να "πέσει" την Κυβέρνηση με έμμεσο ή άμεσο τρόπο..

Σειρά αυτή την εβδομάδα είχε ο Μ. Χρυσοχοΐδης που από την Κρήτη (την περασμένη εβδομάδα πάλι από την Κρήτη τα ίδια είπε και ο ΓΑΠ) έβαλε ακόμη ένα καρφί στο πολιτικό φέρετρο της συγκυβέρνησης κάνοντας λόγο για άμεση αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, που εμμέσως φέρνει πτώση της Κυβέρνησης και εκλογές.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:
«Η πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα περνάει μέσα από τις αλλαγές.
Όχι μέσα από....
τη στασιμότητα και τη συντήρηση. Αλλάζουμε διαρκώς. Έτσι αντιλαμβάνομαι το ΠΑΣΟΚ και το άνοιγμα στις δυνάμεις του Κέντρου και της Κεντροαριστεράς.
Και θέλω να στείλω ένα μήνυμα από την Κρήτη που είναι η «μήτρα» της δημοκρατικής παράταξης. Μην πιστέψει κανείς ότι ο τόπος θα μείνει χωρίς τη δημοκρατική παράταξη…
Η δημοκρατική παράταξη έχει ανάγκη από φυσική ηγεσία. Θα τη βρούμε όλοι μαζί μέσα από τον διαρκή αγώνα για να αλλάξουμε τη χώρα.
Όχι όμως σε φαινόμενα διπολισμού που έκαναν κακό στον τόπο.
Σας βεβαιώνω ότι θα αγωνιστούμε για να ορθοποδήσουμε, για να ανασυγκροτήσουμε την παράταξη του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού στην Ελλάδα»
Ο κ.Χρυσοχοϊδης και νωρίτερα σήμερα αναφέρθηκε σε αυτούς που...έσκιζαν τα μνημόνια και τώρα τα βρίσκουν μπροστά τους.
Ο υπουργός στο Ηράκλειο είχε συναντήσεις με τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, με τοπικούς παράγοντες και στελέχη του ευρύτερου χώρου με τους οποίους χθες το βράδυ δείπνησε.
ΠΗΓΗ: CRETALIVE.GR

Υ.Γ.
Να δείτε που στο τέλος θα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών