Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

5 "ανεξάρτητοι" βουλευτές παίρνουν αρνητική θέση για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας....και ρίχνουν στο....γκρεμό την Κυβέρνηση!

aurio-i-ekdilwsi-twn-boudouri---moutsina.w_l
Δε φαίνεται να πιάνει το κόλπο των Σαμαροβενιζέλων με τους λεγόμενους «Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές» (που ως γνωστόν έχουν φτιάσει κοινοβουλευτική ομάδα…).
Πιο συγκεκριμένα, οι Σαμαροβενιζέλοι έβγαλαν στο σεργιάνι τον βουλευτή Πάρι Μουτσινά (φευγάτο από τη ΡΗΜΑΔ) να προωθεί στο όνομα των «Ανεξάρτητων» την πρόταση σύστασης κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», ώστε να εκλεγεί πρόεδρος της «δημοκρατίας» τους από την παρούσα βουλή (και να μας κάτσουν στο σβέρκο οι Σαμαροβενιζέλοι μέχρι τον Ιούνιο του… 2016)!
Ωστόσο, πέντε από τους βουλευτές της συγκεκριμένης ομάδας, άδειασαν τον Μουτσινά, απαγορεύοντάς του να μιλάει για.....
λογαριασμό τους. Πρόκειται για τους  Βουδούρη, Γιαταγάνα, Ραχήλ Μακρή, Παραστατίδη και Τσατσόπουλο: «Υπενθυμίζουμε ότι η ΚΟ των ΑΔΒ ιδρύθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ισότιμη συμμετοχή ανεξάρτητων βουλευτών στις εργασίες της Βουλής. Ο πρόεδρος της ΚΟ δεν εκπροσωπεί πολιτικά τους υπόλοιπους βουλευτές, αλλά μόνο συντονίζει τα διαδικαστικά θέματα. Πολιτικά, εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του, όπως βέβαια και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας. Εξάλλου ο εσωτερικός κανονισμός της ΚΟ ρητά ορίζει στο άρθρο 13 ότι «Οι αποφάσεις της ΚΟ παίρνονται ομόφωνα». Και είναι αυτονόητο ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει ομοφωνία, αλλά ούτε και καμία σύγκληση σε μείζονα θέματα, όπως η εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ή κυβέρνηση ειδικού σκοπού».
Και προφανώς, οι πέντε αυτοί βουλευτές πρέπει να σβηστούν από τα κατάστιχα των Σαμαροβενιζέλων, για την «προεδρική πλειοψηφία» των 180.
(ΥΓ): Οι υπόλοιποι ανεξάρτητοι (με ή χωρίς εισαγωγικά…) τι περιμένουν άραγε για να ξεκαθαρίσουν τη στάση τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών