Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Τους έτσουξε η συνάντηση εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι διάφοροι ουραγοί της Μέρκελ από την συνάντηση αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής με εκπροσώπους της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού. Μιλώντας για ουραγούς της Μέρκελ οφείλουμε να τονίσουμε – προς άρση παρεξηγήσεων – ότι δεν μιλάμε μόνο για τον χρηματοδοτούμενο Ψαρρά και αυτούς που αναπαρήγαγαν το προϊόν του συμπλέγματός του, αλλά και άλλους.

Ο «Βηματοδότης» μάλιστα έκανε το ατόπημα να φιλοξενήσει και «δηλώσεις» ανώνυμου «ανώτατου αξιωματικού του ΓΕΕΘΑ», ο οποίος...
έκανε και δηλώσεις περί «αποστράτων που δεν έχουν συναίσθηση τι κάνουν». Πέραν του προφανούς δοχείου με «ξύδι» που ταιριάζει σε κάθε έναν από τους συγκεκριμένους ουραγούς, στον «ανώτατο αξιωματικό» που δεν είχε καν την ευθιξία να μιλήσει επωνύμως αξίζει μία υπενθύμιση για το πόση αναξιοπρέπεια απαιτήθηκε προκειμένου να φτάσει να είναι ένας «ανώνυμος πληροφοριοδότης» μίας κατινίστικης στήλης, μίας αντιλαϊκής εφημερίδας.

Αξίζει μία παρένθεση εδώ για να θυμηθούμε πόσα ανάλογα «ανώνυμα» σχόλια ανάλογων αναξιοπρεπών και δουλοπρεπών κομματικά «αναρριχόμενων φυτών» του κομματισμού είχαν δημοσιευτεί στον εγκάθετο τύπο την επαύριο της ανακοινώσεως των υποψηφιοτήτων των Αντιστρατήγων ε.α. κ.κ. Επιτήδειο και Συναδινό με το ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Ψυχολογικά αβάσταχτες καταστάσεις για να τις αντέξουν σφουγγοκωλάριοι και χαμερπείς θαμώνες υπουργικών γραφείων της κλεπτοκρατίας.

Επανερχόμενοι, όμως, στο προκείμενο και αντιπαρερχόμενοι τις προφανείς ψυχολογικές διαστάσεις του εν μόνιμη γονυκλισία «ανώτατου αξιωματικού», ας εξετάσουμε για ποιον λόγο τόσο ο «Βηματοδότης», όσο και ο Ψαρράς είχαν το ίδιο ακριβώς θέμα, που τους «βασάνισε» αυτές τις ημέρες. Το γεγονός ότι ο μεν ένας ανήκει στην μερκελική αριστερά και ο άλλος στην δεξιά του Σαμαρά, αναδεικνύει την πρεμούρα ενός ολόκληρου καθεστώτος, το οποίο βλέπει την διάλυσή του από τις εθνικολαϊκές δυνάμεις της Χρυσής Αυγής.

Εξηγούμαστε: Ο νέος εκλεκτός της Μέρκελ, Τσίπρας, είναι εν αναμονή πρωθυπουργός και συντόμως θα χάσει το έρεισμά του σε όλα τα σωματεία εργαζομένων, πολύ απλά διότι θα είναι αναγκασμένος να ακολουθήσει την πολιτική που θα του επιβάλλουν οι Goldman Sachs, η Μέρκελ και οι λοιποί συνδαιτυμόνες του. Σε λίγες μέρες, άλλωστε, υπάρχει συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με καπιταλιστές στο Σίτυ του Λονδίνου, γεγονός που θα σχολιάσουμε εντός των ημερών. Το δικομματικό μοντέλο προστάζει ότι όσο το ένα κόμμα είναι κυβέρνηση, το άλλο φροντίζει για τα σωματεία. Στην παρούσα φάση αυτό είναι αδύνατο, αφού η ΝΔ μόνο στους τροφίμους των ψυχιατρείων έχει ένα κάποιο έρεισμα.

Η «πρεμούρα» τόσο των Ψαρρά και «Βηματοδότη», όσο και των σκευωρών που διέταξαν την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι η τρομοκρατία, ώστε να αποκοπεί το λαϊκό κίνημα από τον Λαό και τους υγιείς θεσμούς του. Γι’ αυτό και προβαίνουν σε στοχοποιήσεις, γι’ αυτό και επικροτούν δια της σιωπής τους τις τρομοκρατικές επιθέσεις που γίνονται εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και φίλων του. Για να διατηρήσουν τα αφεντικά τους το «χέρι» μες το «μέλι» γίνονται όλα. Για να συνεχίσουν να απομυζούν τον Ελληνικό Λαό και τον ιδρώτα του. Ας γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι θα νικηθούν!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών