Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Η Χρυσή Αυγή πανικοβάλλει τους ανθέλληνες στο περιφερειακό συμβούλιο της Κεντρικής Μακεδονίας - ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή αντίδραση των εκπροσώπων της Ελληνικής Αυγής για τη συνεργασία με το πανεπιστήμιο των Σκοπίων

Καταπέλτης ήταν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ελληνικής  Αυγής, Νίκος Χρυσομάλλης και Φώτης Γραικός, στη συζήτηση για το θέμα της αποδοχής εκτέλεσης του έργου TERRA-MED, Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδας – Σκοπίων, όπου ένας απ’ τους εταίρους ήταν το πανεπιστήμιο των Σκοπίων.

Ενώ το θέμα εξελισσόταν χαλαρά, με τη συζήτηση να περιστρέφεται κυρίως γύρω από διαδικαστικά και μικροπολιτικά ζητήματα, το λόγο πήρε ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής και σε έντονο τόνο υπενθύμισε τον δήθεν «πατριωτικό λόγο» της πλειοψηφίας προεκλογικά, καταθέτοντας στο προεδρείο φωτογραφία από την αρχική σελίδα του πανεπιστημίου των Σκοπίων, εταίρου στο υπό συζήτηση θέμα, όπου σε κάθε σχεδόν σειρά υπήρχε η φράση «Republic of Macedonia».

Το θερμόμετρο ανέβηκε ακόμα περισσότερο, όταν ο Φ. Γραικός σε μια αποστροφή της τοποθέτησης του, δήλωσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν αναμενόμενο από τις αριστερές παρατάξεις με τις γνωστές θέσεις στο θέμα του ονόματος.
Εν μέσω διακοπών και αντεγκλήσεων, ο Ν. Χρυσομάλλης...
έκλεισε κατηγορώντας την πλειοψηφία ότι βάζει τα λεφτά πάνω από την Πατρίδα, ενώ ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου αναρωτιόταν αμήχανος «βεβαίως και η Πατρίδα είναι πάνω από τα λεφτά, αλλά ποια Πατρίδα, με ποια λογική και με ποια πρόθεση…»

Αυτοί είναι δυστυχώς που συγκροτούν το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Κεντρική Μακεδονία. Η Ελληνική Αυγή, μόνη εναντίον όλων, θα είναι εκεί για να τους ξεσκεπάζει, αριστερούς ανθέλληνες και δεξιούς δήθεν πατριώτες, που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας στο όνομα μιας φανταστικής ανάπτυξης. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών