Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 18, 2014

Η Χρυσή Αυγή συρρικνώνεται αλλά.... ανοίγει νέα γραφεία! Κοσμοσυρροή στα νέα γραφεία του Στρυμωνικού! Φωτορεπορτάζ - Βίντεο

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια της Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με τη συμμετοχή εκατοντάδων Συναγωνιστών από την ευρύτερη περιοχή των Νέων Βρασνών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός ακόμα νέου εθνικιστικού κάστρου της Χρυσής Αυγής στον νομό Θεσσαλονίκης. Σε πείσμα των καιρών και ενάντια στο κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί κράτος και παρακράτος, το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών διαψεύδει τον μνημονιακό πρωθυπουργό, τους συνεργάτες του και τα παπαγαλάκια της ενημέρωσης, που ευελπιστούσαν με τις διώξεις και τις δολοφονίες να «λιώσουν» την Χρυσή Αυγή και διαδίδει το μήνυμα της.....
εθνικής αντίστασης με τα εγκαίνια ακόμη μιας νέας Τοπικής Οργάνωσης.

Μετά τον αγιασμό ο Συναγωνιστής Σάφραλης Βαγγέλης, λαμβάνοντας πρώτος το λόγο εκ μέρους της Τοπικής Στρυμονικού Κόλπου, παρουσίασε με σύντομο τρόπο τον ρόλο που..... επιτελεί κάθε Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, τους στόχους της αλλά και τους κινδύνους που αντιμετωπίζει από ένα τόσο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, που δε διστάζει να κλείνει στη φυλακή πολιτικούς αντιπάλους χωρίς κανένα εις βάρος τους στοιχείο.
Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Συναγωνιστής Ζησιμόπουλος Πολύβιος, υποσχέθηκε πως παρά τις άδικες και παράνομες διώξεις, η δράση της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό, μέχρι να απελευθερωθεί οριστικά η πατρίδα μας από τους διεθνείς τοκογλύφους και τους υπαλλήλους τους.
Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Τσακίρης Μιχάλης, τόνισε τον ιδεολογικό πόλεμο που μαίνεται ανάμεσα στην προδοτική συγκυβέρνηση και τη Χρυσή Αυγή, που αποτελεί τη μοναδική γνήσια δύναμη αντιπολίτευσης που μάχεται για τα συμφέροντα των Ελλήνων.

Τέλος, το λόγο έλαβε ο βουλευτής Σερρών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος διέσυρε τη κυβέρνηση Σαμαρά και τους υπουργούς του, που απέσυραν την τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και ενήργησαν κατόπιν εντολών των τοκογλύφων, δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο εξαρτημένος είναι ο μνημονιακός πρωθυπουργός από τα διεθνή τοκογλυφικά λόμπι και τους Ευρωπαίους «εταίρους» του.Αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση του με τον Υπουργό (τηλεφωνικής) Δικαιοσύνης τον οποίο από βήματος βουλής κάλεσε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του για τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του ιδίου και του Υπουργείου που προΐσταται και συγκεκριμένα αφορούν τις παρεμβάσεις του στα παραδικαστικά κλιμάκια του Αρείου Πάγου για να προφυλακίσουν αυτά τον Αρχηγό και άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη φυλακή.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην παραίτηση του υιού Ψυχάρη από το απόκομμα της ΝΔ, τον οποίο ο ολιγάρχης πατέρας του προφανώς συμβούλεψε να ξεκινήσει τα «προγαμιαία συμβόλαια» με τον Τσίπρα, στο κόμμα του οποίου εντοπίζει το νέο μεγάλο φαγοπότι και μπίζνες με επικερδή αποτελέσματα. Την ίδια ώρα ο Σαμαράς αντί να σχολιάσει το γεγονός ότι οι βουλευτές του τον εγκαταλείπουν προβαίνει σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό για να τον ενημερώσει ότι η ανάπτυξη… μόλις άρχισε! Εν μέσω κλίματος ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κάλεσε το ακροατήριο σε αγωνιστική εγρήγορση ώστε στις επόμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή να προκαλέσει απόγνωση στους σκευωρούς και στους «μαϊμού» δημοσκόπους.

Ένα ακόμα εθνικιστικό κάστρο της Χρυσής Αυγής είναι γεγονός! Ένα ακόμα κάστρο της Εθνικής Ιδέας ορθώνεται περήφανο μέσα σε ένα κόσμο ερειπίων, σε έναν κόσμο υποταγής και υποτέλειας. Ενάντια στη χούντα της συγκυβέρνησης, ενάντια στους παπαγάλους της παραπληροφόρησης που «ενημερώνουν» ότι η Χρυσή Αυγή διαλύεται, εμείς τους απαντούμε: Χρυσή Αυγή-ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών