Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη: Η Χρυσή Αυγή σε πανευρωπαϊκή συνάντηση στην Μαδρίτη


Εθνικιστικός άνεμος στην Ευρώπη: Η Χρυσή Αυγή σε πανευρωπαϊκή συνάντηση στην Μαδρίτη

Ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εμπρός"

Παγκόσμιο ενδιαφέρον έχουν προκαλέσει οι συνεχείς παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και η καταπάτηση της ελευθερίας της σκέψης από την κυβέρνηση Σαμαρά. Διεθνείς οργανώσεις καταγγέλλουν τις παρεμβάσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στον χώρο της Δικαιοσύνης και το παραδικαστικό κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από τον πολιτικό της προϊστάμενο Χαράλαμπο Αθανασίου.
Πράγματι, από την αρχή των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, στο πλευρό της βρέθηκαν δεκάδες εθνικιστικές οργανώσεις απ’ όλο τον κόσμο, διατρανώνοντας την συμπαράστασή τους στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών. Παράλληλα, εξέφρασαν την έντονη αντίδρασή τους στην απόπειρα φίμωσης του Λαϊκού Συνδέσμου. Γεγονός είναι ότι η δυναμική είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και η ανάδειξη τριών ευρωβουλευτών, αποτελεί παράδειγμα για.....
όλα τα εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης. Αλλά και η μνήμη των δύο άνανδρα δολοφονημένων ΗΡΩΩΝ του κινήματος, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τιμάται από τους Ευρωπαίους Εθνικιστές.
Όλ’ αυτά έχουν βάλει την Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του ευρωπαϊκού πολιτικού γίγνεσθαι, καθώς η πορεία της, οι θέσεις της και οι μάχες που δίνει για μια ελεύθερη Ελλάδα την έχουν καταστήσει παράδειγμα προς όλους τους Ευρωπαίους Εθνικιστές. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι προσκλήθηκε στην πανευρωπαϊκή συνάντηση Εθνικιστών, που έλαβε χώρα στην Μαδρίτη, το Σάββατο 22/11/2014.

Σ’ αυτή, που είχε ως θέμα «Ευρώπη, ενιαία, μεγάλη και ελεύθερη», συμμετείχαν κόμματα και πολιτικοί ηγέτες από την Ισπανία, την Γαλλία, την Γερμανία και την Ιταλία. Κύριοι ομιλητές ήταν ο Manuel Canduela από την Εθνική Δημοκρατία της Ισπανίας, ο οποίος ανέλυσε την κατάσταση στην χώρα του, ο Ρομπέρτο Φιόρε ηγέτης της ιταλικής Φόρτσα Νουόβα, ο οποίος ενημέρωσε για την κατάσταση των εθνικιστικών κινημάτων στην Ευρώπη, ο Jens Puhse από το γερμανικό NPD, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της Γερμανίας και την πρόσφατη είσοδο του κόμματός του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ο Βρετανός Νικ Γκρίφιν ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Εκ μέρους των Ελλήνων Εθνικιστών, χαιρετισμό απηύθυνε μέσω τηλεδιάσκεψης η διευθύντρια της εφημερίδας μας, Ειρήνη Δημοπούλου, η οποία ξεκίνησε την ομιλία της λέγοντας: «Αγαπητοί συναγωνιστές, Θέλω να εκφράσω προς όλους σας τους θερμότερους εθνικιστικούς χαιρετισμούς μας, και να σας πω Συγχαρητήρια! Δεν θα λυγίσουμε! Θα ζήσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι όπως ο Θεός και η Φύση μας προόρισαν να ζούμε. Χαιρετίζω όλα όσα κάνουν την Ευρώπη σπίτι μας και μας συνδέουν στην υπέροχη ευρωπαϊκή πατρίδα». Στην συνέχεια περιέγραψε την πορεία της Χρυσής Αυγής από τις εκλογές του 2012, την άνοδό της παρά τις διώξεις στις εκλογές του 2014, τις παράνομες συλλήψεις και φυλακίσεις, και τις δολοφονίες των συναγωνιστών μας. Ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός υποσχέθηκε να λιώσει την Χρυσή Αυγή αλλά «του αποδείξαμε ότι κάνει λάθος», και αναφερόμενη στους Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη είπε ότι «ορκιζόμαστε να μην τους ξεχάσουμε ποτέ».
Και συνέχισε: «Σας ζητώ να πείτε όχι στο δόγμα της συλλογικής ευθύνης. Ποιοι μας κατηγορούν; Αυτοί που με τις αποφάσεις και τις πολιτικές τους λυμαίνονται τον πλούτο της χώρας και του λαού μας, και ρίχνουν την Ελλάδα στην φτώχεια και το χάος. Ξέρω ότι οι ίδιες πολιτικές ακολουθούνται και στις δικές σας χώρες. Απευθύνομαι σήμερα σε σας με την πίστη, ότι ήρθε η ώρα τα ευρωπαϊκά εθνικιστικά κινήματα να εργαστούν μαζί για να σηκώσουν την Ευρώπη από την ισοπέδωση και τον αποπροσανατολισμό που ακολούθησε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο».
Αναφέρθηκε στη συνέχεια στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την εξωτερική πολιτική η οποία λάμβανε χώρα την ίδια ώρα στην Αθήνα, τις θέσεις της για την Τουρκία, την Κύπρο και την Ρωσία, και τόνισε πως η Χρυσή Αυγή παρά τις πολιτικές διώξεις στέκεται σταθερή αλλά όχι άπραγη. «Σας καλώ να κρατήσετε σταθερά τις θέσεις μας και να υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των λαών μας, της πατρίδας μας, τις αξίες και τις παραδόσεις μας. Σας καλώ να σταθείτε στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, να ανάψετε τη δάδα σας στην ιερή Ολυμπία και να αγωνιστείτε μαζί μας. Διαδώστε στις χώρες σας ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, όχι στην Αφρική ή την Ασία, αλλά στην Ευρώπη, υπάρχουν πολιτικοί κρατούμενοι που είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι βουλευτές της τρίτης πολιτικής δύναμης στη χώρα. Αφυπνίστε τους λαούς σας, γιατί αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα είναι ένα πείραμα για όλους σας. Μην αφήσετε να περάσει. Ας αγωνιστούμε μαζί ενάντια στους τραπεζίτες, την παγκοσμιοποίηση, την φιλελεύθερη και μαρξιστική πανούκλα. Ζήτω η ενωμένη και ελεύθερη Ευρώπη. Ζήτω η νίκη».

Οι παριστάμενοι καταχειροκρότησαν τους δύο νεκρούς ήρωες του Κινήματος, ενώ με το πέρας της παρέμβασης της συναγωνίστριας, όρθιοι φώναξαν στα ισπανικά το σύνθημα «Πατρίδα-Τιμή-Χρυσή Αυγή». Η Ευρώπη ξυπνά και οι Ελληνες βρισκόμαστε εκεί όπου μας έχει τάξει η Μοίρα: Πρώτοι στις επάλξεις του Αγώνα για την Αναγέννησή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών