Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Η ΝΔ με την Βαρδινογιάννη, ο Σύριζα με την Αγγελοπούλου και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον Λαό και την Πατρίδα

Δεν πρωτοτύπησε στις δηλώσεις του για την προεδρία της δημοκρατίας ο γνωστός φωνακλάς Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη στον ΑΝΤ1 του Κυριακού, είπε ότι δεν θα ψήφιζε την Γιάννα Αγγελοπούλου, γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πως ένας άνθρωπος δισεκατομμυριούχος θέλει να είναι κομμουνιστής.

Αντιθέτως, αποκάλυψε ότι θα ψήφιζε τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη για πρόεδρο της δημοκρατίας και είπε ότι είναι εξαιρετικό το έργο που έχει κάνει στον τομέα της υγείας.

Δεν έριξε τυχαία το όνομα στο τραπέζι ο Γεωργιάδης. Από τις αρχές Οκτωβρίου, οι ψοφοδεξιοί είχαν διαρρεύσει το σενάριο να προτείνουν για την προεδρία την σύζυγο του καναλάρχη Βαρδινογιάννη (είναι μέτοχος τόσο στο Star όσο και στο Mega…)

Θέλοντας να προσφέρουμε στον «πολιτικό πολιτισμό» και στο πνεύμα «εθνικής συνεννόησης», προτείνουμε ανεπιφύλακτα ένα πρόσωπο που ταιριάζει στο ύφος...
και την ποιότητα της δημοκρατίας που πρεσβεύουν οι Σαμαροβενιζέλοι και ο Τσίπρας: Τον Μπόμπολα! Ένα πρόσωπο που μπορεί να ενώσει ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, εφόσον ο Άδωνις δεν τα βρίσκει με την Αγγελοπούλου και ο Λαφαζάνης με την Βαρδινογιάννη. Εμπρός λοιπόν, για τη νίκη της τηλεδημοκρατίας!

Όσο για εμάς, θα παραμείνουμε στο μετερίζι του Εθνικού Αγώνα, δίπλα στην Πατρίδα και τον Λαό και απέναντι στην πλουτοκρατία και το αντισυνταγματικό τόξο. ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Ν.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών