Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

Κρανιδιώτης: "Σκοπός του κόμματος Μπαλτάκου είναι φραγή διαρροής ψήφων στη Χρυσή Αυγή... Και ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί ότι είναι καλό αυτό" - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στο ΣΚΑΙ έδωσε ο "πατριώταρος" Φαήλος Κρανιδιώτης και ερωτήθηκε φυσικά για το κόμμα Μπαλτάκου.

Αφού λοιπόν σε απολογητικό ύφος προσπαθούσε να εξηγήσει "πόσο τερατώδες είναι να μιλά κανείς με Χρυσαυγίτες" παραδέχθηκε ωμά τα εξής:

"Το κόμμα του Μπαλτάκου δημιουργήθηκε μόνο με ένα σκοπό. Να δημιουργήσει φραγμό ψήφων προς τη Χρυσή Αυγή..." και καλά ως εδώ θα πείτε σιγά το νέο... Το υπόλοιπο είναι ακόμη καλύτερο.
".... Αυτό θα έλεγα ότι δεν είναι ένας σκοπός....μη ευγενής", για να τον ρωτήσει ο δημοσιογράφος - που φυλετικά τείνει προς...."περιούσιο" - "Άρα δηλαδή είναι ευγενής...".
Και απαντά ο .....
"δημοκράτης" και "πατριώτης' Φαήλος που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει στο Facebook αλλά όταν βγει στην TV και τα ΜΜΕ κάνει τη λυράτη ΚΟΤΑ...

"Αν αυτός είναι ο σκοπός δε νομίζω ότι θα πει κανείς ότι αυτό είναι κακό.. Ούτε ο Γιώργος ο Κυρίτσης μπορεί να το πει αυτό. Δε νομίζω ότι θέλει ισχυρότερη Χρυσή Αυγή.." (σημ. Ο Γιώργος ο Κυρίτσης είναι συντάκτης της "Αυγής" του ΣΥΡΙΖΑ και από τους λεγόμενους "σκληρούς κομμουνιστές").

Κοινώς ο.... πολύς Φαήλος παρακαλά για...συμφωνία το κομμουνιστοσυμμορίτη της Αυγής για να μην τον βάλει στη μέγγενη της αριστερής ρητορείας αποκαλώντας τον "φασίστα" και στιγματιστεί, ενώ ταυτοχρόνως ευλογεί το εγχείρημα Μπαλτάκου για να μην γιγαντωθεί η Χρυσή Αυγή.

Ακόμη 3 - 4 τέτοιες δηλώσεις "πατριωτών" της Κυβέρνησης Σαμαρά και το η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται από τώρα να γίνει Εθνική Αντιπολίτευση...

Υ.Γ.
Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας δεξιός και να πάει σε κάλπη να ψηφίσει Σαμαρά;!

1 σχόλιο:

  1. Ότι και να κάνουν, και πάλι οι πολίτες θα συμπαρασταθούν στους Χρυσαυγίτες. Μήτε αρεστό, μήτε ούχι, όλοι την Χρυσή Αυγή θέλουν, ουδενί από τα άλλα κόμματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών