Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 03, 2014

ΜΠΑΜΠΑΣ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ: ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

πατερας_ρωμανός
Στη βρωμερή, ελεεινή και τρισάθλια μνημονιακή Μπανανία Σαμαροβενιζελιστάν, όποιος δηλώνει εθνικιστής λοιδορείται και διώκεται, από το γαλαζοπράσινο ψευδοκράτος και το κατακόκκινο παρακράτος. 
Όποιος, όμως, ξεχασμένος θαυμαστής του Στάλιν δηλώσει «προοδευτικός», μπορεί να λέει ότι θέλει. Αν μάλιστα έχει και λεφτά (που συνήθως οι ακροαριστεροί έχουν μπόλικα), τότε μπορεί κάλλιστα να δηλώνει υπερήφανος για τα ληστρικά κατορθώματα του γιού του!
Συνέντευξη τύπου, λοιπόν, παραχώρησε ο....
μπαμπάκας (βορείων προαστίων) του αναρχοκομμουνιστή ΛΗΣΤΗ Ρωμανού, στην οποία αφού τα’ βαλε με την… εξουσία (δηλαδή με τους… γείτονές του στα βόρεια προάστια, με τους οποίους προφανώς συναντιέται συχνά στις τράπεζες όπου έχουν αποθηκευμένα τα εκατομμύριά τους), επέρριψε την ευθύνη στο κράτος για ό,τι συμβεί στον Νικολάκη του και δήλωσε περήφανος γι’ αυτόν!
(ΥΓ) 1: Τα συμπεράσματα δικά σας και οι βιλάρες και τα εκατομμύρια των κομμουνιστών Ρωμανών, δικά τους βεβαίως-βεβαίως! Ε, μην τα θέλετε κι όλα δικά σας… Σας αρκούν τα συμπεράσματα…
(ΥΓ) 2: Το αστείο στην όλη υπόθεση, είναι ότι αυτοί οι γόνοι των εκατομμυριούχων κομμουνιστών, γράφουνε στους τοίχους για… «ταξικό μίσος». Ασχέτως αν ο υπόλοιπος κόσμος το παίρνει… αλλιώς, αυτοί προφανώς εννοούν το μίσος των εκατομμυριούχων μεγαλοαστών των βορείων προαστίων για μας τα φτωχαδάκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών