Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

Άρχισαν οι "εκβιασμοί" για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από την ψοφοδεξιά... Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και Αν.Ελ. στο στόχαστρο!

Μόνο ως τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι παρόλο που οι αρχηγοί των κομμάτων ΔΗΜΑΡ και Αν.Ελ. με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από τα όργανά τους και τις αποφάσεις τους, έχουν ξεκαθαρίσει ότι "δεν ψηφίζουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας", τα ΜΜΕ ξεκίνησαν σημέρα τις....."δεικτικές" παρατηρήσεις για το πώς θα ενεργήσουν ή θα έπρεπε να ενεργήσουν κατά την Προεδρική εκλογή.

Διαβάζουμε στο NewsIt το εξής:

Θα... αντέξουν όμως οι κοινοβουλευτικές ομάδες ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ; Αυτό είναι το ερώτημα που θέτουν κάποιοι λέγοντας ότι για όλους τους βουλευτές η μη εκλογή προέδρου είναι ένα ρίσκο καθώς γνωρίζουν ότι μπορεί την Πρωτοχρονιά να είναι επί της ουσίας εκτός Βουλής.

Πρώτο "καρφί"... Αν δεν ψηφίσετε χάνετε και τη...
θέση σας στη Βουλή και το "φαγοπότι" και φυσικά όποια συμφωνία έχετε κάνει για ψηφοδέλτιο κάποιου άλλου κόμματος... ακυρώνεται γιατί είμαστε...."δημοκράτες".

Για να συνεχιστεί στο antinews:

Για τους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των 25 ανεξάρτητων βουλευτών τίθεται το δίλημμα: Τι θέλουν για την επόμενη ημέρα της χώρας. Συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί να χορέψουμε τον χορό του Ζαλόγγου ή μια ακόμη ευκαιρία για κάτι καλύτερο; 

Δίλημμα κλασσικό λοιπόν:
"Γκρεμός ή..... Σαμαράς"!

Από τα παραπάνω διαπιστώνουμε και τον υποχθόνιο τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί εφ'εξής η Κυβέρνηση και ποιοί θα είναι οι βασικοί άξονες... πίεσης προς τους βουλευτές.

"Δεν βγαίνετε βουλευτές αν γίνουν εκλογές και έτσι χάνετε όλα τα προνόμια σας. Για αυτό ψηφίστε για Πρόεδρο, για να τα συντηρήσετε και θα σας βολέψουμε σε δικά μας ψηφοδέλτια."

"Σαμαράς ή Χάος και... δραχμή"

Ότι και να κάνει ωστόσο η καταρρέουσα Κυβέρνηση, όσο και να "εκβιάσει" ο κύβος ερρίφθη και η χούντα της έχει πια μόλις 1,5 μήνα ζωής.

1 σχόλιο:

  1. Φυσικά όλοι θα στραφούν στους συριζοφασίστες, μα δεν θα προλάβουν να ζήσουν στην χλιδή, γιατί ο Έλλαος θα τους κυνηγήσει και θα τους ξεκάνει για όλα τα αίσχη που διέπραξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών