Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

Γιατί ο Σαμαράς πέταξε έξω από το γραφείο του τον Σταμάτη;


Γιατί ο Σαμαράς πέταξε έξω από το γραφείο του τον Σταμάτη;

Γράφει ο Αντίοχος

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η παρακάτω είδηση, η οποία προφανώς έχει υποστεί «επεξεργασία» από τα σκοτεινά υπόγεια της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού:
«Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός είναι αντικαπνιστής και κυνηγά τους συνεργάτες του οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι μανιώδης καπνιστές. Ένα τέτοιο περιστατικό έγινε και χθες το βράδυ στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή. Ο κ. Σαμάρας μπαίνοντας στο γραφείο του μετά την ομιλία του βρήκε τον υπουργό Επικρατείας να καπνίζει μανιωδώς ώσπου δεν άντεξε και τον έβγαλε από το γραφείο.
Ωστόσο ο κ. Σταμάτης βγαίνοντας από...
το πρωθυπουργικό γραφείο έπεσε πάνω σε δημοσιογράφους οι οποίοι δεν άφησαν την ευκαιρία. Παρόλα αυτά ο κ. Σταμάτης ήταν σφίγγα και δεν του πήραν κουβέντα».
Καλό το παραμύθι με το κάπνισμα, αλλά… μασάει η κατσίκα ταραμά, παπαγαλάκια; Η αλήθεια –την οποία γνωρίζουν όλοι- είναι ότι ο Σταμάτης είναι μεταξύ των τριών καμπαλέρος που έχουν επιφορτιστεί με την εξεύρεση των 180 προθύμων βουλευτών που βγάζουν πρόεδρο της «δημοκρατίας» τους και βαστάνε στην εξουσία τον φον Αντωνάκη μέχρι τον Ιούνιο του… 2016!
Προφανώς, η «επιχείρηση 180» πάει κατά διαόλου, εξ’ ου και το ξέσπασμα του τρελαντωνάκη στον φουκαρά τον Σταμάτη…
(ΥΓ) 1: Κι όπως έγραφε την Κυριακή ο «Βηματοδότης» για τον φον Αντωνάκη:
«Κοιμάται ελάχιστα, ξεκουράζεται λίγο, είναι βυθισμένος στις σκέψεις τους και βρίσκεται συνεχώς στα τηλέφωνα. Το με ποια λόγια «στολίζει» κάποιον που δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του ή καθυστερεί δεν μπορώ να το γράψω»…
(ΥΓ) 2: Καλά, ένα… βαγόνι χάπια παίρνει, δεν τον πιάνουν με τίποτα; Μήπως θα είναι καλύτερο να τον πλακώσουν στις… ενέσεις;
Εθνικισμός

1 σχόλιο:

  1. Μήτε Τιτανικός από χάπια, μήτε οπλοπολύβολα ύψιστης ίσχυος από ενέσεις τον βοηθάνε. Θα χάσει την καρέκλα του και ο κώλος του θα καθίσει σ' έναν από τους καυτούς σταλακτίτες των Ταρτάρων για μία αιωνιότητα που θα τον πονάει. Μετά θα κάνει μία αιωνιότητα για να καθίσει κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών