Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 09, 2014

ΠΑΝΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ… ΣΤΥΜΜΕΝΗΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 39
Γράφει ο Αντίοχος

 Οι χθεσινοβραδινές εξελίξεις, ήταν σίγουρα αναμενόμενες. Τις είχε προαναγγείλει το «Βήμα» προ 20ημέρου, αναφερόμενο σε προειδοποίηση της γνωστής παράγκας της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» προς τη συγκυβέρνηση, να επισπεύσει τις διαδικασίες εκλογής προέδρου και τις εκλογές, γιατί αν ακολουθήσει τις συνταγματικά προβλεπόμενες ημερομηνίες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δύο πρώτοι συνεργάτες του που προφυλακίστηκαν, θα αποφυλακιστούν λόγω 18μήνου, μέσα στην προεκλογική περίοδο!
Κι ας λένε τώρα οι ψευταράδες ότι επισπεύδουν γιατί «το επόμενο χρονικό διάστημα είναι κρίσιμο για....
την ολοκλήρωση της νέας συμφωνίας  και για την διευθέτηση όλων των θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος του χρέους» και ότι «η πολιτική αβεβαιότητα πρέπει να τελειώσει τώρα»
Οι συμφωνίες για το νέο Μνημόνιο που έρχεται είναι υπογεγραμμένες εδώ και καιρό και από τα κόμματα της συγκυβέρνησης και από την αξιωματική «αντιπολίτευση» του ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό θα φανεί την επομένη των εκλογών. Γι’ αυτό τα κοράκια του ΔΝΤ έλεγαν και ξανάλεγαν, ότι δεν τους ενδιαφέρει αν θα βγει πρόεδρος, αν γίνουν εκλογές κι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο η πιστή εφαρμογή του προγράμματος (ξεπουλήματος της πατρίδας και εξόντωσης του ελληνικού λαού).
Σε κάθε περίπτωση, το αργότερο την 1η Φεβρουαρίου, Αντωνάκης τέλος! Δεν τον έσωσαν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, όπως περίμενε, και τώρα ήρθε η ώρα να υποστεί το μαρτύριο της στυμμένης λεμονόκουπας… Καλό ταξίδι εκεί που θα πας Αντωνάκη μας και να μας… θυμάσαι που και που!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών