Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

Οι ξένες πρεσβείες γκρεμίζουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Τρίτο κόμμα στην Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα η Χρυσή Αυγή!


Οι ξένες πρεσβείες γκρεμίζουν τις μαϊμού δημοσκοπήσεις: Τρίτο κόμμα στην Ελλάδα είναι αδιαμφισβήτητα η Χρυσή Αυγή!

Οι πρεσβείες των ισχυρών κρατών στην Αθήνα ξεκίνησαν ήδη τις αναφορές τους με εκτιμήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα των επερχόμενων εθνικών εκλογών στην Ελλάδα. Όλες αυτές οι αναφορές, οι διαρροές και οι εκτιμήσεις, συγκλίνουν σε ένα σημείο: η Χρυσή Αυγή θα είναι αναμφισβήτητα η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου!
Τι κι αν τα χαλκεία του Μαξίμου και της Συγγρού βομβαρδίζουν τον Ελληνικό Λαό με στημένες, καλοπληρωμένες δημοσκοπήσεις, οι οποίες παρουσιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως....
πέμπτο και έκτο κόμμα; Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε μέχρις ότου οι φαιδροί διαμορφωτές της κοινής γνώμης αποκαλυφθούν μπρος στα μάτια των Ελλήνων.
Για να είμαστε ακριβέστεροι βεβαίως, δεν θα αποκαλυφθούν: απλώς θα πιστοποιηθεί η χρυσοπληρωμένη εργολαβία που έχουν αναλάβει για λογαριασμό της πατριδοκάπηλης, μνημονιακής ΝΔ. Από την Κυριακή 25 Ιανουαρίου και μετά, δεν θα πληρώνονται σε ευρώ από τη Συγγρού αλλά σε κόλλυβα!
Οι αναφορές των ξένων πρεσβειών στην Αθήνα εκτιμούν πρωτοπορία του Σύριζα με ασφαλή διαφορά από την ΝΔ, δίχως όμως να μπορεί να επιτύχει αυτοδυναμία. Το κλίμα τρομοκρατίας το οποίο θα δημιουργήσει ο Σαμαράς και τα στελέχη της ψοφοδεξιάς, θα κρίνει και το επίπεδο όπου θα συγκρατηθεί η κατρακύλα του μνημονιακού μορφώματος.
Αντιθέτως, ενισχυμένη εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή η οποία πέρα από κάθε αμφιβολία θα είναι το τρίτο κόμμα στην επόμενη Βουλή, δίχως να μπορεί να προσδιορισθεί το ακριβές μέγεθος της επιρροής της στο εκλογικό σώμα!
ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα κυμανθούν σε χαμηλά επίπεδα, οι ΑΝΕΛ πιθανώς θα περάσουν οριακά το φράγμα του 3%, ενώ το κομματίδιο-ανέκδοτο του Σ. Θεοδωράκη θα υποστεί τεράστια πίεση από το Σύριζα, η δε είσοδός του στη Βουλή θα εξαρτηθεί από το ποσοστό του κόμματος Τσίπρα: όσο υψηλότερο θα είναι, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να εισέλθει στη Βουλή ο Θεοδωράκης και το ποταμάκι του.
Σε κάθε περίπτωση, η προπαγάνδα των αθλίων της μνημονιακής συμμορίας δεν πιάνει τόπο στα αυτιά των σκληρά δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Η πολιτική τρομοκρατία των υπεύθυνων της δυστυχίας του Λαού μας, επιστρέφεται πίσω σ' εκείνους που την εξαπολύουν, με μια σαφή και ξεκάθαρη επισήμανση:
Οι κλέφτες στη φυλακή - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών