Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Το ομολογούν όλα τα ΜΜΕ και ας το χωνέψουν όλοι...3η Δύναμη η Χρυσή Αυγή με συνεχή άνοδο!

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο... Όλοι βλέπουν με βεβαιότητα τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή
Σε καθημερινή βάση πλέον γίνεται ολοένα και πιο φανερό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει «κλειδώσει» την Τρίτη θέση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Όταν, μάλιστα, αυτό ομολογείται από εφημερίδες και εκλογολόγους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, τότε αυτομάτως αποκτά ευρύτερη αξία και σημασία η παραδοχή αυτή.
Αρχικά, λοιπόν, το «Βήμα» της Κυριακής, κάτω από τον τίτλο «οι μετρήσεις της Κουμουνδούρου», λέει τα εξής ενδιαφέροντα: «Τον αποκαλούν “εκλογολόγο” του ΣΥΡΙΖΑ, είναι το κομματικό στέλεχος που κάνει καθημερινώς τις λεγόμενες κυλιόμενες δημοσκοπήσεις, επιφορτισμένο για ν....
α κάνει αυτή τη δουλειά από την Κεντρική Επιτροπή. Ο μαθηματικός Κ. Πουλάκης την Παρασκευή το βράδυ παρέδωσε στον Αλ. Τσίπρα την τελευταία κυλιόμενη δημοσκόπηση, την οποία ευθύς αμέσως σας παρουσιάζω: Δίνει οροφή στον ΣΥΡΙΖΑ 34,5% και στη ΝΔ 29%, κάτι που σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει ακόμη από την αυτοδυναμία. Εκτιμά με βεβαιότητα ότι τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή και τέταρτο το Ποτάμι. Για την πέμπτη και την έκτη θέση παλεύουν ΠαΣοΚ και ΚΚΕ, ενώ δεν έχει ακόμη σταθεροποιήσει τις μετρήσεις που αφορούν το κόμμα τουΓ. Παπανδρέου».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πουλάκης «με βεβαιότητα τρίτο κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή», γεγονός που δίδει την καλύτερη απάντηση στα «παπαγαλάκια» του συστήματος που διαστρεβλώνουν την πραγματική εκλογική απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Την Δευτέρα πήρε την σκυτάλη η εφημερίδα «Δημοκρατία», η οποία αναφέρει τα εξής σχετικά με τον αλαζόνα Βενιζέλο και την βουλιμία του για την Τρίτη Θέση: «Σας τα έχω πει για τον Βενιζέλο! Θα… πεθάνει (χτυπήστε ξύλο) έως τις εκλογές! Αν το ΠΑΣΟΚ δεν μπει στη Βουλή, δεν θα το αντέξει! Τις τελευταίες μέρες μια άλλη «μαύρη σκέψη» κατακλύζει το μυαλό του: Ότι, αν δεν έφτιαχνε το «Κίνημα» ο Γιωργάκης, θα μπορούσε (λέμε τώρα) να είναι τρίτο κόμμα η «Δημοκρατική Παράταξη». Τρίτο κόμμα; Άρα (αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία) θα είχε τη δυνατότητα οαμετροεπής να λάβει την 3η εντολή! Και να προσπαθήσει να σχηματίσει κυβέρνηση («όνειρα/πουλιά μου ταξιδιάρικα…») εντός τριών ημερών! Δεν είναι και μικρό πράγμα –εδώ που τα λέμε- να πραγματοποιεί επαφές υψηλού επιπέδουως «εντολοδόχος πρωθυπουργός». Τη σκόνη της Χρυσής Αυγής θα φάει –λέω εγώ- ο Θεσσαλονικάρχης, ο πάσχων από βαρύτατο ναπολεόντειο σύνδρομο! Και θα αναγκαστεί να παραδώσει και την πολυτελή θωρακισμένη BMW των 750.000 ευρώ στις 26 Ιανουαρίου (την επομένη των εκλογών)».

Η έκφραση της εφημερίδας «τη σκόνη της Χρυσής Αυγής θα φάει», αναφερόμενη στον «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, είναι ενδεικτική όχι μόνο για το ποιο κόμμα έχει «κλειδώσει» την Τρίτη Θέση, αλλά και για την τεράστια διαφορά που θα έχουν ανάμεσά τους η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με το ΠΑΣΟΚ. Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές τα διάφορα ΜΜΕ ή θα αποδέχονται πλέον την πραγματικότητα, ότι δηλαδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αναμφίβολα το Τρίτο Κόμμα, ή θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα με την παραχάραξη της πραγματικότητας.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Γιάννης Πολίτης στα "Νέα" που το δηλώνει ξεκάθαρα πως η τρίτη εντολή θα δοθεί στα κελιά της Τιμής και στον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.. Υπάρχει ακόμα κανείς που έχει την παραμικρή αμφιβολία;

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών