Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Όλη η αλήθεια για το προεκλογικό σποτ του Σαμαρά με τα παιδιά


Όλη η αλήθεια για το προεκλογικό σποτ του Σαμαρά με τα παιδιά

Η γελοιοποίηση του Σαμαρά δείχνει να μην πιάνει πάτο. Αρχικά, είχαμε το διάγγελμα Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ, το οποίο εντελώς αναίσχυντα και με τον πλέον κατάπτυστο τρόπο παρουσίασε ως «συνέντευξη». Ήταν τόσο χοντροκομμένο και άνοστο το θέαμα ώστε ακόμη και οι δημοσιογράφοι που επιλέχθηκαν για να παραστήσουν τις γλάστρες, ήταν εκείνοι οι οποίοι καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ στη ΝΕΡΙΤ! Δεν τους «έκοβε» να βάλουν κάποιους άλλους, έτσι, για να θολώσουν κάπως τα νερά.
Στη συνέχεια, η γελοιότητα συνεχίστηκε με την γνωστή «αυθόρμητη» δήλωση Σαμαρά έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Καλά, μιλάμε ότι οι τηλεοπτικές διαφημίσεις του παρελθόντος με τις «εμβρόντητες» νοικοκυρές που βγαίνουν «αμέριμνες» από το....
σούπερ μάρκετ και «πληροφορούνται» πως υπάρχει το τάδε πανίσχυρο απορρυπαντικό, «με τους μπλε και πράσινους κόκκους», δεν πιάνουν μία μπροστά στον δήθεν έκπληκτο Σαμαρά, ο οποίος καθώς έβγαινε από το Μαξίμου δέχτηκε την ερώτηση από έναν… αόρατο ρεπόρτερ ευρισκόμενο στους θάμνους για την δήλωση Τόλιου και έκανε αντιδήλωση!
Το όλο σκηνικό ήταν τόσο εξευτελιστικά ψεύτικο που έκανε «ρόμπα» όχι τους υπεύθυνους της ΝΕΡΙΤ (αυτοί, ως υπάκουοι υπάλληλοι, δέχονται εντολές και είναι υποχρεωμένοι να διενεργούν σύμφωνα με την λογική «ο γάιδαρος πετάει»), αλλά τον ίδιο τον Σαμαρά.
Τώρα, έβγαλαν μια προεκλογική διαφήμιση με κάτι παιδάκια, τα οποία αμέριμνα παίζουν ποδόσφαιρο. Σε κάποια στιγμή η μπάλα πηγαίνει στα πόδια του «τυχαία πέρασα από εδώ» Σαμαρά, ο οποίος «φαίνεται» να κοντρολάρει άψογα την μπάλα. Γράφουμε «φαίνεται» γιατί το αρχικό πλάνο δεν δείχνει το κεφάλι αυτού που κοντρολάρει την μπάλα, αφού αμέσως μετά την βλέπουμε στα χέρια του Σαμαρά. Φαίνεται θα σκέφτηκαν τι κακό έπαθε στο παρελθόν ο Κώστας Καραμανλής, όταν στην προσπάθειά του να παίξει ποδόσφαιρο στα πλαίσια της προπαγανδιστικής εκστρατείας της ΝΔ γλίστρησε και έσπασε (!) το πόδι του, οπότε άφησαν στην άκρη τις περιττές πολυτέλειες του να επιχειρήσει ο ίδιος ο Σαμαράς να παραστήσει ανεπιτυχώς τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Έτσι κι αλλιώς η μόνη σχέση του Σαμαρά με το ποδόσφαιρο (εκτός του να αποκαλεί τον Ντογιάκο «Παναθηναϊκάκια») είναι να πετάει την μπάλα στην εξέδρα…
Η συνέχεια θα μπορούσε άνετα να ανήκει στις ταινίες που παίρνουν το όσκαρ των «Χρυσών Βατόμουρων» (χειρότερες ταινίες της χρονιάς). Οι κομπάρσοι που εμφανίζονται φευγαλέα ως συνοδεία του Σαμαρά, την ώρα που παριστάνει τον Κούδα ή τον Δεληκάρη, εξαφανίζονται (!) και μένει μόνος του με την παρέα παιδιών, στην οποία κάνει πολιτική προπαγάνδα! Αν, βεβαίως, η διαφήμιση δεν ήταν στημένη, ο πιτσιρικάς θα μίλαγε πολύ διαφορετικά στον απατεώνα και ψεύτη Σαμαρά. Ιδιαίτερα δε, αν ήταν και ο πατέρας του εκεί, πολύ πιθανόν να του μίλαγε με τέτοια φρασεολογία που όσο χοντρόπετσος και αναίσθητος και αν είναι ο Σαμαράς, θα κοκκίνιζε από ντροπή.
Την ίδια ώρα που χρησιμοποιεί ανήλικα παιδιά για την αισχρή και ψευδή προπαγάνδα του αρνείται την ψήφο σε όσους νέους και νέες είναι γεννημένοι το 1997, ακριβώς γιατί γνωρίζει ότι «θα χάσει από τα αποδυτήρια», για να χρησιμοποιήσουμε μια καθαρά ποδοσφαιρική έκφραση. Υπό άλλες συνθήκες θα περιοριζόμασταν στον γέλωτα που προκαλούν οι συνεχόμενες ανοησίες του Σαμαρά, μ’ ένα αίσθημα σχετικής συμπάθειας για την κατρακύλα του. Για τον τύπο, όμως, που κατέστρεψε συνειδητά την Ελλάδα η απέχθεια είναι δεδομένη, όση γελοιότητα κι αν βγάζουν οι πράξεις του.   

Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών