Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Σαρωτική η Χρυσή Αυγή σε δημοσκόπηση του zouga.gr: 14,7% με τάσεις ανόδου!


Δημοσκόπηση zougla.gr: Τρίτο κόμμα με διαφορά η Χρυσή Αυγή, το τέταρτο δεν φαίνεται καν στον ορίζοντα…

Αποστομωτική στα παπαγαλάκια του Μαξίμου και των εξαρτημένων εταιρειών δημοσκόπηση ήταν η μεγάλη δημοσκόπηση του zougla.gr, η μόνη έρευνα που προσέγγισε περισσότερο από κάθε άλλη το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις εθνικές εκλογές του 2012. Την στιγμή που οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις επιχειρούν μάταια να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό ότι η Χρυσή Αυγή είναι τέταρτο ή ακόμα και πέμπτο (!) κόμμα, η δημοσκόπηση του zougla.gr καταγράφει με σαφήνεια τα ποσοστά των κομμάτων.

Έτσι τα ποσοστά που λαμβάνουν τα κόμματα είναι τα εξής:
Σύριζα 32,6%, ΝΔ 21,1%, Χρυσή Αυγή 14,7%, Ποτάμι 4,6%, ΚΙΔΗΣΟ 3,9%, Πασόκ 3,8%, ΑΝΕΛ 3,8%, ΚΚΕ 3,7%.

Το πρώτο και βασικό συμπέρασμα που εξάγεται είναι πως Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ και ό,τι και να πουν τα παπαγαλάκια του συστήματος η Χρυσή Αυγή θα είναι αδιαμφισβήτητα η Τρίτη πολιτική δύναμη. Επιπλέον, ο Λαϊκός Σύνδεσμος φαίνεται να συνεχίζει να κερδίζει τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της ΝΔ, του Σύριζα και των λοιπών αποκομμάτων, αποδεικνύοντας πως είναι η ανερχόμενη δύναμη.

Το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί, θα θριαμβεύσει και οι συκοφάντες και οι σκευωροί θα αναζητούν τρόπο διαφυγής…



2 σχόλια:

  1. Πως θα διασφαλιστεί η ψήφος μας κατά την επεξεργασία των αποτελεσμάτων από το υπουργείο εσωτερικών.Διατηρώ τις επιφυλάξεις ως προς το αδιάβλητο της εκλογικής αναμέτρησης.Παρακαλώ απαντήσατε μου.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Έλλη,
      Μόνο ένα όπλο έχουμε ώστε να διασφαλίσουμε την ψήφο μας. Την παρουσία μας ως εκλογικοί αντιπρόσωποι κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης και στη συνέχεια καταγραφή των ψήφων, με την υπογραφή του δικηγόρου στην εφορευτική επιτροπή.

      Αν κατορθώσουμε την 'πηγή' της νοθείας να την αποτρέψουμε με παρουσία και τον έλεγχό μας, δε θα μπορέσουν να κάνουν τίποτα απολύτως.

      Προτείνουμε εσύ και οι γνωστοί σου να επικοινωνήσετε άμεσα στα τηλέφωνα 6947532875 και 2106985121 δηλώνοντας εκλογικοί αντιπρόσωποι στην περιοχή σας.

      Κάθε εκλογικός αντιπρόσωπος και μείωση της πιθανότητας νοθείας από το καθεστώς

      Η ομάδα του ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών