Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 13, 2015

Αίγιο και Κόρινθος έδειξαν τον δρόμο της Εθνικιστικής Νίκης... Κατάμεστα τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην παρουσίαση των υποψηφίων!

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από Συναγωνιστές και φίλους του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Κορινθίας.

Την ομιλία άνοιξε η Συναγωνίστρια  και υποψήφια Βουλευτής Κορινθίας Κωνσταντίνου Ευθυμία όπου συστήθηκε στους παρευρισκόμενους και έκανε έναν....
σύντομο χαιρετισμό, τον λόγο έδωσε στον Συναγωνιστή και υποψήφιο Βουλευτή Κορινθίας Καπνιά Σοφοκλή όπου έκανε αναφορά στον δίκαιο αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Συναγωνιστής και επίσης υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας Ζαφείρης Κωνσταντίνος όπου έκανε αναφορά στο βιογραφικό του και έδωσε την υπόσχεση του για ένα αγώνα καλό, καθάριο και Εθνικιστικό.

Στο βήμα ο Συναγωνιστής Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και εκδότης της εφημερίδος «ΕΜΠΡΟΣ» Δημήτρης Βλαχόπουλος ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και το οικονομικό πρόγραμμα για την επάνοδο της Ελληνικής οικονομίας στα πλαίσια της εφαρμογής του προγράμματος της Χρυσής Αυγής,

Εν μέσω χειροκροτημάτων προσήλθε στο βήμα ο Συναγωνιστής και Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης, ο Συναγωνιστής με ένα όμορφο και καθάρια Εθνικιστικό λόγο μας έκανε πολιτική ανάλυση της χρονιάς που πέρασε και δήλωσε πως εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δεν λυγίζουμε και συνεχίζουμε μέχρι την τελική Νίκη.

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Βλαχόπουλος Δημήτριος   Εκδότης εφημερίδας «ΕΜΠΡΟΣ»              
Ζαφείρης Κωνσταντίνος   Σχεδιαστής ιστοσελίδων, Γραφείο Τύπου "Χρυσή Αυγή"
Ζαχαριάδου Ουρανία   Συνταξιούχος  ΙΚΑ
Καπνιάς Σοφοκλής Στιχουργός
Κωνσταντίνου Ευθυμία   Εναλλακτική Θεραπεύτρια

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου για την κοπή της βασιλόπιτας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 11/1 η κοπή βασιλόπιτας και ο χαιρετισμός των υποψηφίων βουλευτών για το νομό Αχαΐας στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου. Παρά την τρομοκρατία του διεφθαρμένου καθεστώτος των πολιτικάντηδων, οι επαρχιώτες συνεχίζουν δίχως αίσθημα φόβου να στηρίζουν τον αέναο αγώνα της Χρυσής Αυγής, τον αέναο αγώνα για Δικαιοσύνη - Πίστη - Ελευθερία και Τιμή.

Η ανταπόκριση του κόσμου από το κάλεσμά μας, μας έδωσε περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα, για μια εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το "δημοκρατικό" πολίτευμα έχει απαγορεύσει στον συναγωνιστή κ. Μιχάλη Αρβανίτη να συμμετέχει και να ομιλεί σε συγκεντρώσεις του κινήματός μας, έτσι διαβάστηκε από συναγωνιστή της Τ.Ο. γραπτό του μήνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών