Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

Πάμε Στοίχημα απατεώνες; Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή ομολογούν και οι εταιρείες στοιχημάτων

Πολιτικάντηδες και δημοσκόποι παίζουν πλέον τα ρέστα τους, με τους πρώτους να αγωνιούν για να περισώσουν τις θλιβερές τους καριέρες και τους δεύτερους να επιχειρούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη προς όφελος των αφεντικών τους.

Αντίθετα όμως προς τις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις, τόσο οι διαρροές από τις ξένες πρεσβείες στην Αθήνα όσο και οι αποδόσεις των εταιρειών στοιχήματος δίνουν μια εικόνα αντιδιαμετρικά αντίθετη από εκείνη που καθημερινά παρουσιάζουν οι εργολάβοι της καθεστωτικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα λοιπόν με γνωστή εταιρεία στοιχημάτων, η απόδοση που σήμερα δίνεται για να είναι η Χρυσή Αυγή το τρίτο κόμμα της επόμενης Βουλής...
βρίσκεται στο 1,80. Η αντίστοιχη απόδοση για το κόμμα Θεοδωράκη είναι στο 2,50, ενώ για το ΚΚΕ και το κλεφτοΠασόκ η απόδοση βρίσκεται στο 10,00!



Με απλά λόγια, η Χρυσή Αυγή είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης, εκτίμηση η οποία ταυτίζεται με τις σχετικές αναφορές των πρεσβειών, οι οποίες κάνουν λόγο για ξεκάθαρη υπεροχή της Χρυσής Αυγής από τα υπόλοιπα κόμματα εις ότι αφορά το τρίτο κόμμα των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Ως εκ τούτου, προκαλούμε εκείνους οι οποίοι συνειδητά εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό με ψεύδη και στημένες δημοσκοπήσεις: Πάμε στοίχημα απατεώνες για το ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου;

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών