Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 01, 2015

ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΗΣ JP MORGAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ… ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ

jp morgan losses
Έκθεση για τα σενάρια της επόμενης μέρας των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, έχει κάνει ο διεθνής «επενδυτικός» (τοκογλυφικός) οίκος JP Morgan.
Το πρώτο σενάριο αναφέρεται στην περίπτωση εκλογικής νίκης της νουδούλας (την οποία θεωρεί σχεδόν απίθανη…), υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο «θα πυροδοτούσε θετικότατες αντιδράσεις από τη μεριά των αγορών».
Το δεύτερο σενάριο αναφέρεται στην περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ και δημιουργίας αυτοδύναμης κυβέρνησης ή ενός ευρύτερου κυβερνητικού συνασπισμού, με τη συμμετοχή και άλλων δυνάμεων. Ο οίκος εκτιμά πως....
το πιθανότερο είναι το ενδεχόμενο οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι να φτάσουν σε συμφωνία με τη νέα ελληνική κυβέρνηση και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων από τον Τσίπρα.
Το τρίτο και «μάλλον απίθανο σενάριο» (όπως το χαρακτηρίζει αυτός που έφτιαξε την Έκθεση, είναι οι διαπραγματεύσεις να φτάσουν σε πλήρες αδιέξοδο και η ελληνική οικονομία να εισέλθει σε μια φάση αβεβαιότητας με ρίσκο μιας κρίσης ρευστότητας στην αγορά.
Άρα, τι Τσίπρας, τι Σαμαράς. Χρυσή Αυγή, η μόνη αντιμνημονιακή επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών