Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Ο ΜΠαρουφάκης αποκάλυψε την απάτη και το ψέμα του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1: "Αποδεχόμαστε το χρέος... Δεν θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας... Δεν υπάρχει ακόμη σχέδιο..."

Γράφει ο Αινείας

Μνημείο ψεύδους και απάτης (αλλά και ειλικρίνειας) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή συνέντευξη του Γ. Βαρουφάκη στον ANT1 καθώς ο Υπουργός Οικονομικών με τον πλέον άθλιο και φαιδρό τρόπο αποδόμησε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το χρέος, τα οικονομικά δεδομένα της Χώρας και φυσικά με τις μελλοντικές οικονομικές πολιτικές των "αριστερών" του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΜΠαρουφάκης λοιπόν αφού εξήγησε σε όλους ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΤΕ δεν ήθελε τη ρήξη με την Ευρώπη, απλά κέρδισε λίγο χρόνο, έχει ως "θρησκεία" το ευρώ και με γνώμονα αυτή την "πίστη" θα πορευτεί.

Επίσης ο ΜΠαρουφάκης ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ όλο το χρέος και ομολόγησε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ για να διαγραφεί το χρέος, ενώ το "πρόγραμμα" του ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει μια για πάντα στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας ως ένα ψεύδος, που επικοινωνήθηκε με άτιμο τρόπο, αφού...
γνώριζαν εξ'αρχής - κατά ομολογία του ΜΠαρουφάκη - ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί.

Συν τοις άλλοις ο ΜΠαρφουφάκης, με στυγνό τρόπο παραδέχθηκε ότι δεν θα εφαρμοστεί η "δημιουργική πρωτοβουλία" για να διευθετηθούν τα θέματα της Χώρας (κοινώς είπε πηγαίνουν όπου φυσά ο άνεμος) και ψέλλισε για πρώτη φορά ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα ρευστότητας, ως πρόκριμα για το Νέο Μνημόνιο που θα φέρουν οι "αριστεροί" του ΣΥΡΙΖΑ με τη δικαιολόγηση της "μη εναλλακτικής λύσης με βάση τις συνθήκες που παραλάβαμε".

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λοιπόν ο ΜΠαρουφάκης άφησε να εννοηθεί ότι η Ελλάδα παραμένει προτεκτοράτο, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδια ως προς την πολιτική της με τη ΝΔ του επαίσχυντου Σαμαρά και πως οι Έλληνες θα κληθούν να υπακούσουν ξανά τους "θεσμούς" για να μην...πτωχεύσει η χώρα.

Υ.Γ.
Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ ΗΛΙΘΙΕ Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών