Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΛΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ – ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!

Απανωτές εξαρθρώσεις ληστοσυμμοριών που έχουν ρημάξει την Ελλάδα έχουμε αυτές τις μέρες, με κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις περιπτώσεις, ότι πρόκειται για συμμορίες «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών».
Έτσι, στα Εξαμίλια Κορινθίας εξαρθρώθηκε σπείρα αδίστακτων Αλβανών ληστών, 39, 33 και 32 ετών, που βασάνιζαν ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας είχαν διαπράξει 11 ληστείες και πέντε κλοπές σε περιοχές της Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Θεσσαλίας, καθώς και διακίνηση όπλων.
Σχετικά με...
τον τρόπο δράσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, προέκυψε ότι δρούσαν κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές. Αφού πρώτα εντόπιζαν εξοχικές κατοικίες ή κατοικίες που διέμεναν ηλικιωμένα άτομα, στη συνέχεια επέστρεφαν τις νυκτερινές ώρες και παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα, εισέβαλλαν στα σπίτια, τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα οι ένοικοι.
Στη συνέχεια, με την απειλή όπλων και με φρικτά βασανιστήρια, ανάγκαζαν τους ηλικιωμένους να τους παραδώσουν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά κ.λπ., ενώ κατά τη διαφυγή τους, τους έδεναν σε έπιπλα του σπιτιού και αφαιρούσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, ώστε να μην ειδοποιήσουν την Αστυνομία.
Στη δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί έχουν εξακριβώσει τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των μελών της συμμορίας, αλλά δεν τους έχουν εντοπίσει ακόμα. Πρόκειται για έναν 39χρονο Αλβανό και δύο ακόμη 30χρονους ομοεθνείς του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας έχουν διαπράξει πέντε ληστείες και μια απόπειρα βιασμού 67χρονης (!!!) σε περιοχές της Αχαΐας.
Ειδικότερα, οι δράστες εισέβαλλαν νύχτα σε σπίτια, αφού πρώτα παραβίαζαν πόρτες ή παράθυρα.
Στη συνέχεια, με τη χρήση βίας και υπό την απειλή όπλων, ανάγκαζαν τους ενοίκους να τους παραδίδουν χρήματα και κοσμήματα, ενώ κατά τη διαφυγή τους αφαιρούσαν τα τηλέφωνα των θυμάτων τους, τους έδεναν και τους φίμωναν.
Τέλος, εξαρθρώθηκε η σπείρα με τις Γεωργιανές υπηρέτριες και αποκλειστικές. Οι Γεωργιανές δούλευαν σε ηλικιωμένους ως οικιακές βοηθοί ή αποκλειστικές νοσοκόμες, τους χορηγούσαν υπνωτικά χάπια και μετά έμπαζαν μέσα στα σπίτια τους ομοεθνείς τους, που τα κατάκλεβαν.

(ΥΓ): Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών