Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 27, 2015

Στυλιανίδης(ΝΔ): "Λάθος η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής"


Στυλιανίδης: «Λάθος εξαρχής η ποινική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βουλευτής της Ν.Δ Ευριπίδης Στυλιανίδης εκφράζει ανοιχτά τη διαφωνία του για την πολιτική δίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αποδομώντας έτσι τις μεθόδους σκευωρίας που έστησε ο Σαμαράς και η κλίκα του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στο καινούριο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα» ο Στυλιανίδης αναφέρεται, μεταξύ πολλών άλλων και στο ζήτημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπου αναφέρει τα εξής:
«Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Τρίτη θέση οφείλεται σε δυο λόγους: α) Επένδυσε πολιτικά στον ανθρώπινο πόνο που έφερε η κρίση, στην ανέχεια, στην ανεργία των νέων, στην εγκληματικότητα, στην ξενοφοβία. β) Επιχείρησε να......
θυματοποιηθεί στα μάτια της κοινής γνώμης, εμφανίζοντας ως πολιτική δίωξη τη φυλάκιση των ηγετικών στελεχών της. Κατά τη γνώμη μου, η Χρυσή Αυγή έχτισε πάνω στα λάθη και τις παραλείψεις του πολιτικού συστήματος και εκμεταλλεύτηκε τη συστηματική και ισοπεδωτική απαξίωση των πολιτικών από τα ΜΜΕ (διαπλεκόμενα και μη) τα τελευταία χρόνια εναντίον όλων των κομμάτων και όλων των πολιτικών προσώπων, χωρίς να ξεχωρίζουν τα θετικά παραδείγματα. Τέλος – αυτό είναι προσωπική εκτίμηση- θεωρώ λάθος εξαρχής την ποινική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από τα πολιτικά κόμματα και τα ΜΜΕ. Η ποινική ευθύνη των φυσικών προσώπων ήταν αρμοδιότητα αποκλειστικά της Δικαιοσύνης. Η Χρυσή Αυγή έπρεπε από κόμματα και από ΜΜΕ να αποδομηθεί πολιτικά και ιδεολογικά, γιατί διαφορετικά ήταν αυτονόητη η «θυματοποίηση» και ίσως και η «ηρωοποίηση» του ριζοσπαστικού της λόγου».
Πάνω σε αυτά τα λεγόμενα του Στυλιανίδη έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
α) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κατέστη η Τρίτη Πολιτική Δύναμη, ακριβώς επειδή ήταν το μόνο Κόμμα το οποίο στάθηκε αλληλέγγυο πραγματικά στον Ελληνικό Λαό, υποδεικνύοντας τους αληθινούς υπεύθυνους της σημερινής τραγικής κατάστασης της Χώρας.
β) Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν «επιχείρησε να θυματοποιηθεί στα μάτια της κοινής γνώμης, εμφανίζοντας ως πολιτική δίωξη τη φυλάκιση των ηγετικών στελεχών της». Αποτέλεσε, όντως, το θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας με ποινικό μανδύα, που έστησε ο Σαμαράς και το επιτελείο του, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους κι επειδή η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ήταν στο στόχαστρο του παγκόσμιου σιωνισμού και των διεθνών τοκογλύφων. Η παραδοχή Μπαλτάκου και η χυδαία τηλεφωνική προτροπή – ομολογία του ίδιου του Σαμαρά είναι οι αναμφισβήτητες αποδείξεις για την πλεκτάνη που στήθηκε εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
γ) Παραδέχεται, για άλλη μια φορά, ότι η ποινική αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι λανθασμένη και ότι αν έπρεπε να αποδοθεί ευθύνη αυτή θα έπρεπε να αφορά φυσικά πρόσωπα (για συγκεκριμένες πράξεις) και όχι να ακολουθηθεί η σταλινική λογική της συλλογικής ευθύνης, με κατηγορίες – λάστιχο, οι οποίες τελικά αφορούν όχι πράξεις ποινικού περιεχομένου, αλλά ξεκάθαρη στοχοποίηση και ποινικοποίηση πολιτικών απόψεων.
δ) Τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν είναι σε θέση να αποδομήσουν, έστω και ελάχιστα, τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Τις ελάχιστες φορές που επιχείρησαν να καλέσουν εκπροσώπους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να τους «στριμώξουν» ηττήθηκαν κατά κράτος, ακριβώς γιατί εκφράζουμε την Αλήθεια και το Δίκαιο, κι αυτά είναι τα πιο ατράνταχτα και ανίκητα επιχειρήματα.
Ένα ολόκληρο πολιτικό και εκδοτικό κατεστημένο στέκεται ανίκανο να αντιμετωπίσει με όρους πολιτικής αντιπαράθεσης και ανταλλαγής επιχειρημάτων το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Όπως και να έχει, η παραδοχή του Στυλιανίδη, ότι δηλαδή η ποινική αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι εξαρχής λάθος, προστίθεται στον μακρύ κατάλογο εκείνων που ομολογούν, έστω και εμμέσως, το αυτονόητο, ότι δηλαδή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διώκεται για τις Ιδέες και την πολιτική του δράση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών