Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Κωλοτούμπας συνέχεια: Ο ΣΥΡΙΖΑ αφού κάλεσε σε εξέγερση στις Σκουριές, τώρα «σέβεται» τις συμβάσεις για την εξόρυξη χρυσού

Τα μεταλλεία χρυσού στις Σκουριές Χαλκιδικής τα τελευταία χρόνια αποτελούσαν casus belli για τους αριστερούς, σε όλο το πολιτικό τους φάσμα.
 
ΣΥΡΙΖΑ, Οικολόγοι πράσινοι, αναρχικοί, ΚΚΕ και άλλες μικροομάδες επέσπευδαν συχνά στην Χαλκιδική και «έσκιζαν τα ιμάτιά» τους για τον τεράστιο περιβαλλοντικό  κίνδυνο που επιφέρει σε όλη την περιοχή η εκμετάλλευση του ορυχείου από την El Dorado Gold.
 
Πλέον, μοιράστηκαν τα υπουργεία και τα υφυπουργεία, μοιράστηκαν τα υπέροχα γραφεία τους και προαναγγέλλουν, σε αντίθεση με τις προεκλογικές -όλων αυτών των ετών- δεσμεύσεις τους, την επόμενή τους κυβίστηση.
 
Ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, με δηλώσεις του διαβεβαίωσε πως η επένδυση εξόρυξης και κατεργασίας χρυσού που υλοποιεί η Eldorado Gold στη Χαλκιδική... δεν πρόκειται να σταματήσει!
 
Πως θα μπορούσε άλλωστε, μιας που Μπόμπολας και Τσίπρας φαίνεται να τα έχουν συμφωνήσει και προχωρούν πλήρως στην αποχαύνωση της κοινής γνώμης με την κόκκινη προπαγάνδα καλά να κρατεί στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση;
 
Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως τόσο ο αναπληρωτής υπουργός όσο και ο υπουργός Περιβάλλοντος κος Λαφαζάνης στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης προσπάθησαν να πείσουν εαυτούς και λοιπούς παρευρισκόμενους εντός κοινοβουλίου ότι είναι ανάγκη για μια άρδην οικολογική πολιτική, μια πράσινη πολιτική.
 
Και η περιβαλλοντική πολιτική ήρθε. Και είναι «πράσινη». Αυτή του βαθύ ΠΑΣΟΚ. Κρατάει κάποιος, άραγε, «σκορ» στις κυβιστήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών