Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Βαρουφάκης στο γαλλικό περιοδικό Charlie Hebo: "Στηρίξτε το ΣΥΡΙΖΑ και τους λαθρομετανάστες αλλιώς θα έρθει στην Κυβέρνηση η Χρυσή Αυγή"


Σουρεαλιστικός Βαρουφάκης: Υποστηρίξτε εμάς τους προοδευτικούς, για να φέρουμε κι άλλους δολοφόνους λαθρομετανάστες!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο περιοδικό που οι σκιτσόγραφοι και συντελεστές του σφαγιάστηκαν από λαθρομετανάστες ήρθε ένας "'ανθρωπος" να τους πει για πόσο ωφέλιμο είναι οι λαθρομετανάστες να εισαχθούν στις κοινωνίες.. Και αντί να τον πετάξουν έξω με τις κλωτσιές τον άφησαν να προπαγανδίσει και κατά της Χρυσής Αυγής!!!
 
Το περιοδικό Charlie Hebdo προ ημερών θρήνησε αρθρογράφους, σκιτσογράφους και συνεργάτες του από μία επίθεση τζιχαντιστών, οι οποίοι θεώρησαν ότι πρέπει να σκορπίσουν τον θάνατο σε όποιον χλευάζει την θρησκεία τους.
Οι δράστες της δολοφονικής αυτής επιθέσεως φυσικά δεν ήταν γηγενείς γάλλοι, αλλά «αφομοιωθέντες» μετανάστες, γεγονός που αποδεικνύει ότι η αριστερίστικη ιδεοληψία περί λαθρομετανάστευσης, πέρα από καταφανέστατα ανιστόρητη, ακοινώνητη και διεστραμμένη, είναι και επικίνδυνη για όσους έχουν την ατυχία να κυβερνώνται από ερυθρά ανδρείκελα, είτε «μωβ», είτε «ροζ» αποχρώσεως. Πάμε λοιπόν για μία....
«βουτιά» στον πολιτικό σουρεαλισμό με πινελιές μπαουχάους και μια οσμή φρενοκομείου.
Ο Βαρουφάκης στην προσπάθειά του να κάνει άλλη μία προπαγανδιστική έκκληση για έλεος προς τους διεθνείς τοκογλύφους επανέλαβε για άλλη μία φορά την γνωστή «μπαρούφα» του περί ανάγκης στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ εμπρός στην «κακή» Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα είπε: «Αν οι φιλοευρωπαϊκές κυβερνήσεις, όπως αυτή στην οποία συμμετέχω, ασφυκτιούν και αν οι άνθρωποι που τις εξέλεξαν έχουν οδηγηθεί στην απελπισία, οι μόνοι που θα ωφεληθούν θα είναι οι φανατικοί, οι ρατσιστές, οι εθνικιστές και όλοι όσοι ζουν με το μίσος. Αν πιστεύετε ότι έχετε συμφέρον να σκοτώσετε τις προοδευτικές κυβερνήσεις όπως η δική μας τότε θα πρέπει να περιμένετε τα χειρότερα».

Κοινώς, για να αντιληφθούμε το σουρεαλιστικό τερατούργημα που απλώνεται ως είδηση εμπρός μας, ο υπουργός οικονομικών μίας κυβέρνησης που πρεσβεύει τη νομιμοποίηση και την μονιμοποίηση των εν Ελλάδι λαθρομεταναστών, πρεσβεύει δηλαδή την ελεύθερη σύσταση πυρήνων τζιχαντιστών στην Ελλάδα, πήγε και μίλησε στα θύματα της ισλαμικής τρομοκρατίας για την ανάγκη του πολυπολιτισμού. Ο πίνακας συμπληρώνεται από το γεγονός ότι αυτοί έκατσαν και άκουσαν ευλαβικά τις μπαρούφες του και τις έκαναν και εξώφυλλο με αυτό το νόημα!
Η όλη παράνοια που παρακολουθήσαμε, είναι ουσιαστική η εξίσωση θύματος με θύτη, που παραδοσιακά επιχειρεί η ισοπεδωτική μαρξιστική σκέψη. Σύμφωνα με αυτή τη λογική ο Έλληνας που δεν θέλει να ζει κλειδωμένος στο σπίτι του, φοβούμενος την εγκληματικότητα που παράγεται στην υποβαθμισμένη γειτονιά του, είναι ίδιος ή και χειρότερος από τον εγκληματία που τον καιροφυλακτεί. Με βάση αυτόν τον τρόπο σκέψεως ο τρόπος αντιμετώπισης αυτού του φυσικού φόβου που παράγει η εγκληματικότητα, είναι ο εναγκαλισμός του εγκληματία και η «διακριτικότερη» (ή και καθόλου) αστυνόμευση.
Βεβαίως όλος ο μη παρανοϊκός κόσμος αντιλαμβάνεται ότι η συγκεκριμένη άποψη είναι παντελώς καταστροφική για την κοινωνία, γι' αυτό αποδοκιμάζει συνολικά την μεταναστευτική πολιτική των εν λόγω αριστερών κομμάτων. Ας γνωρίζουν ότι η παράνοιά τους, ακόμα και όταν γίνεται στυγνή προπαγάνδα δεν πρόκειται να βελτιώσει ούτε τις συνθήκες διαβίωσης των συμπολιτών μας, ούτε θα μειώσει τις πιθανότητες επανάληψης σκηνικών όπως αυτό που βίωσαν οι ίδιοι.
Ο πολυπολιτισμός, μοιραία, γυρνάει ως μπούμερανγκ ακόμα και στους υποστηρικτές του, γιατί πολύ απλά κάποιοι ούτε μπορούν, ούτε - πολύ περισσότερο - θέλουν να αφομοιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών