Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 26, 2015

Ηχηρή μεταγραφή: Ποιος βουλευτής της ΝΔ πάει στον Σύριζα για να ψηφίσει το νέο μνημόνιο;

Είναι γεγονός και ανακοινώθηκε ήδη μέσω ραδιοφώνου η πιο ηχηρή μεταγραφή των τελευταίων ετών στο πολιτικό σκηνικό. Βεβαίως ιδεολογικοπολιτικά το όλο δρώμενο δεν προκαλεί καμία έκπληξη διότι ο συγκεκριμένος πολιτικός έχει ήδη κάνει μία μετεγγραφή γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Ο λόγος, βεβαίως, για τον...
Άδωνι Γεωργιάδη τον… πρωτομνημονιακό. Σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς της πολιτικής κυβιστήσεως, ο Άδωνις είναι από τους λίγους βουλευτές που έχει ψηφίσει όλα τα μνημόνια στην σειρά. Έφυγε από το κόμμα Καρατζαφέρη όταν έγινε αντιληπτό ότι αυτό δεν θα μπει στην Βουλή, προκειμένου να συνεχίσει να υπερψήφιζει μνημόνια, αυτή τη φορά με τη ΝΔ.



Τώρα, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», "η κυβέρνηση Τσίπρα είναι υποχρεωμένη να φέρει το πολύ σε μια βδομάδα τη σύμβαση με το Eurogroup στη Βουλή για ψήφιση. Εγώ έχω ψηφίσει όλα τα μνημόνια, θα χαλάσω το σερί μου επειδή είναι μνημόνιο του Τσίπρα;"

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει! Αναμένουμε απλώς την στάση μερικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ όταν θα διαπιστώσουν ότι έχουν ψηφίσει μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη το νέο μνημόνιο. 

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών