Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ σε Mega, ΑΝΤ1 και Alpha για παράλειψη προβολής της Χρυσής Αυγής!


ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο 15.000 ευρώ σε Mega, ΑΝΤ1 και Alpha για παράλειψη προβολής της Χρυσής Αυγής!

Μισό εκατομμύριο Έλληνες απαιτούν την προβολή των θέσεων και των δηλώσεων της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε χθες πρόστιμο 15 χιλιάδων ευρώ στους τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, ΑΝΤ1 και Alpha, επειδή κατά την πάγια τακτική τους στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των εν λόγω σταθμών προβλήθηκαν οι ανακοινώσεις όλων των κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής.
Αυτό αποτελεί βάναυση προσβολή στην δεοντολογία και στις Αρχές της Δημοκρατίας και της πολυφωνίας, γεγονός που δεν άφησε αναπάντητο το ΕΣΡ. Οφείλουμε να τονίσουμε πως η εν λόγω ποινή επιβλήθηκε για δελτία ειδήσεων του Νοεμβρίου του 2014, ενώ ακολουθούν πλείστες άλλες καταγγελίες που....
έγιναν κατά την προεκλογική περίοδο, όπου τα κανάλια προέβαλλαν ανακοινώσεις και δελτία Τύπου όλων των κομμάτων (κοινοβουλευτικών και μη) πλην Χρυσής Αυγής.
Το Γραφείο Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου εδώ και αρκετούς μήνες έχει επιδοθεί σε πολλαπλές θεσμικές ενέργειες προς όλα τα αρμόδια όργανα, ώστε να προβάλλονται οι θέσεις, οι δηλώσεις και τα δελτία Τύπου της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου. Μία ολόκληρη ομάδα εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών έχει αναλάβει καθημερινά την παρακολούθηση (media monitoring) όλων των καναλιών, ώστε να διασφαλίζεται η προβολή της Χρυσής Αυγής.
Όταν η Δικαιοσύνη, οι θεσμοί και οι ανεξάρτητες Αρχές λειτουργούν δίχως ιδεοληψίες και κυρίως δίχως πολιτικές παρεμβάσεις, τότε οι αποφάσεις είναι δίκαιες και σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους.
Ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι συνεχίζουμε ακατάπαυστα τον αγώνα για την τήρηση της ισονομίας και της πολυφωνίας σύμφωνα και με την ρήση του μεγάλου φιλέλληνα και ήρωα του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα στο Μεσολόγγι, Ιωάννη Ιάκωβου Μάγιερ "Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης".

1 σχόλιο:

  1. Επισης εκτος απο τα τσοντοκαναλα της διαπλoκης φαινεται οτι σε πολλους υπολογιστες η google εχει πλοκαρει το επισημο sites της χρυσης αυγης , σε καθε περιπτωση χρειαζεται διερευνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών