Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Οι θλιβεροί δολοφόνοι του Νεμτσόφ


Οι θλιβεροί δολοφόνοι του Νεμτσόφ

Έχει ειπωθεί πολλές φορές και από πολλούς, αλλά αξίζει να το επαναλάβουμε για μια φορά ακόμη: «πες μου ποιος ωφελείται από αυτό που έγινε να σου πω ποιος το έκανε».
Δυο ημέρες πριν την πραγματοποίηση αντικυβερνητικής συγκέντρωσης στη ρωσική πρωτεύουσα (προφανώς υποκινούμενη από δυτικές μυστικές υπηρεσίες), δολοφονείται με μαφιόζικο τρόπο αυτός που ηγείται της αντικυβερνητικής κινητοποίησης. Υπάρχει έστω και ένας λογικός άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη που να μην αντιλαμβάνεται ότι η δολοφονία αποσκοπούσε στην υποδαύλιση και στην μαζικοποίηση της προγραμματισμένης διαδήλωσης;
Και όμως υπάρχει. Είναι ο Πρόεδρος Ομπάμα, η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Γ.Γ. του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που....
όταν ο Ποροσένκο με τη δική τους κάλυψη και προτροπή κατέρριψε το επιβατικό Μαλαισιανό αεροσκάφος πάνω από την Ουκρανία, σκοτώνοντας αδίστακτα 300 ανθρώπους, επιχείρησαν να το φορτώσουν στη Ρωσία και να δαιμονοποιήσουν τον Πρόεδρο Πούτιν.
Δεν είχαν όμως τη στοιχειώδη τσίπα και αξιοπρέπεια, όταν ο Πρόεδρος Πούτιν τους έτριψε στα μούτρα τις δορυφορικές φωτογραφίες που έδειχναν ουκρανικό πολεμικό αεροσκάφος να καταρρίπτει το επιβατικό, να ψελλίσουν έστω και μια βλακώδη δικαιολογία. Είναι φανερό ότι έχουμε να κάνουμε με άτομα αδίστακτα, που δεν έχουν καμία ηθική αναστολή.
Ωστόσο για τον Πρόεδρο Ομπάμα το θέμα δεν τίθεται ακριβώς όπως για τους υπόλοιπους. Ο Πρόεδρος Ομπάμα ηγείται της χώρας εκείνης που δολοφόνησε τον Πρόεδρο Κένεντυ και δεν μπόρεσε να εμποδίσει την «κατάρα» των Κένεντυ να «επιπέσει» σε όλους τους Κένεντυ που είχαν πολιτικές βλέψεις, σκοτώνοντάς τους.
Μέχρι λοιπόν οι Αμερικανοί να δώσουν μια πειστική απάντηση για το ποιος ευθύνεται για όλα αυτά δεν έχουν το ηθικό δικαίωμα, ούτε να καταδικάζουν πολιτικές δολοφονίες, ούτε καν να εκφράζουν σχόλια θετικά ή αρνητικά για πολιτικές δολοφονίες σε άλλες χώρες.
Μέχρι να επιτύχουν την απαραίτητη εσωτερική κάθαρση από τα γκαγκστερικά – σιωνιστικά στοιχεία που ελέγχουν την εσωτερική πολιτική τους σκηνή, είναι η τελευταία χώρα του κόσμου που δικαιούται να κρίνει τέτοιες πράξεις!
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών