Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Ο… ΤΑΒΑΡΙΤΣ ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα των αστών συνοδοιπόρων των κομμουνιστών, ήταν (καθότι εκτός από την Ελλάδα δεν υπάρχουν πουθενά αλλού συνοδοιπόροι των κομμουνιστών, γιατί πουθενά αλλού δεν υπάρχουν πλέον κομμουνιστές…) η υιοθέτηση κάποιων χτυπητών εξωτερικών γνωρισμάτων των κόκκινων, σε μια γλοιώδη προσπάθεια να αποδείξουν οι συνοδοιπόροι την προσαρμογή και την υποταγή τους. Αυτό που λέμε «κι εγώ δικός σας είμαι βρε παιδιά»… Έτσι πράττει και ο… νεοφώτιστος στον μαρξισμό-λενινισμό υπουργοπάνος με τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ, ξεπερνώντας τα όρια της γελοιότητας. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα του «Βηματοδότη»:

«Ο… ταβάριτς Καμμένος

Τους τρέλανε όλους στο τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος και κυρίως τον Αλ. Τσίπρα επειδή...
του βγήκε από… αριστερά. Αρχίζει πρώτα την ομιλία του προς τους υπουργούς ο (αριστερός) Πρωθυπουργός με τη φράση «συνάδελφοι και συναδέλφισσες». Όταν πήρε τον λόγο ο Πάνος Καμμένος απευθύνθηκε προς τους υπουργούς με το… «σύντροφοι και συντρόφισσες» και δημιουργήθηκε ένας μικροχαμός στην αίθουσα. Ο κ. Τσίπρας τον κοίταξε παράξενα και χαμογέλασε (ακριβώς όπως χαμογέλασε ακούγοντας στη Βουλή τον Αντ. Σαμαρά να λέει το «ουάου» του κ. Βαρουφάκη)».

(ΥΓ): Αμφιβάλλει κανείς ότι ο περί ου ο λόγος θα γίνει… νούμερο στις επιθεωρήσεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών