Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 04, 2015

Αγρότη ακούς..;! Ο Τσίπρας "κλέβει" 300 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ


Έβαλε χέρι στα λεφτά των αγροτών ο Τσίπρας - Δεσμεύονται 300 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ!

Στα χνάρια των προηγουμένων μνημονιακών κυβερνήσεων, κινείται πια ξεκάθαρα η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αφήνοντας ανενόχλητη την εγχώρια ολιγαρχία του πλούτου και επιλέγοντας να δεσμεύει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού.
Όπως λοιπόν οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ λεηλάτησαν τα διαθέσιμα των ασφαλιστικών ταμείων για να αποπληρώσουν τους υπέρογκους τόκους των δανείων, έτσι και η κυβέρνηση Σύριζα και ΑΝΕΛ βάζει χέρι στα χρήματα των Ελλήνων αγροτών, για να καλύψει τις απαιτήσεις των δανειστών-«εταίρων»! Σύμφωνα λοιπόν με...
απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως, θα ανοίξει λογαριασμός του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδος, στον οποίο πρόκειται να μεταφερθεί το σύνολο των χρηματικών διαθεσίμων του οργανισμού, τα οποία η κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί για να καλύψει τις ανάγκες του δημοσίου!
Σε πρώτη φάση, 300 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μπουν στο λογαριασμό, τα οποία και θα τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης. Τα χρήματα αυτά προέρχονται από κοινοτικά προγράμματα και επιδοτήσεις, τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για αγρότες και αγροτικές επιχειρήσεις.
Την ίδια τακτική αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες πως πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση και σε άλλους κρατικούς φορείς και οργανισμούς, προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις των τοκογλύφων της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, εκείνων δηλαδή που διαφεντεύουν τις τύχες του τόπου και του Λαού μας.
Υπενθυμίζεται ότι την ίδια χρονική περίοδο που η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου λεηλατεί τα χρήματα των αγροτών, ανακοινώνεται η επαναπρόσληψη των απολυμένων της ΕΡΤ(δημόσιας τηλεόρασης που έχει αποκλείσει την Χρυσή Αυγή) με επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογουμένων, ενώ αποφασίσθηκε ήδη η αύξηση στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ, κατ' απαίτηση των βολεμένων πρώην πασόκων και νυν συριζαίων συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ.
Οι σκληρά δοκιμαζόμενοι Έλληνες συνεπώς, καλούνται να πληρώσουν ακριβά την διατήρηση των προκλητικών προνομίων των κρατικοδίαιτων Συριζαίων, προς συνέχιση της αθλιότητας του κομματικού Κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών