Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

Ο Κατρούγκαλος, τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών και η Επανάσταση του 21

Γράφει ο Αινείας

"Οι διοικούντες , εκλεγόμενοι υφ ’ η μών του λαού , αναλόγως του δουλικού χαρακτήρος των , δεν θα είναι πρόσωπα παρεσκευασμένα δια την διακυβέρνησιν της χώρας . Τοιουτοτρόπως θα αποβώσιν ευκόλως πεσσοί εις το παιγνίδιον μας..."

Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β'

"Πανικός" έχει γίνει σήμερα από την "αποκάλυψη" του Πρώτου Θέματος σχετικά με το γεγονός ότι ενδεχομένως ο Υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Κατρούγκαλος "τα 'πιανε" από τους απολυμένους ή σε διαθεσιμότητα υπαλλήλους αν πετύχαινε, όντα υπάλληλος δικηγορικού γραφείου, την επαναπρόσληψή τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα το δημοσίευμα παρουσιάζει έγγραφα που έχουν υπογραφεί ημερομηνίες ανάληψης των υπουργικών καθηκόντων του Κατρούγκαλου εγείροντας ηθικά θέματα καθώς η θέση του στην Κυβέρνηση σχετίζεται άμεσα με το θέμα. Ο Κατρούγκαλος έδωσε άμεσα συνέντευξη τύπου, που υπονόησε δόλο από την μεριά της εφημερίδας και δήλωσε ότι αποτελεί συκοφαντικό δημοσίευμα που δε θα το αφήσει "έτσι απλά".

Χωρίς καμιά διάθεση να υποστηρίξω τον Κατρούγκαλο, κάθε άλλο, θα παραθέσω μια μικρή "συνωμοσιολογική" ιστορία όπως και είναι και το χωρίο στην αρχή της ανάρτησης.

Ένα κυβερνητικό στέλεχος κάνει μια δήλωση υπέρ ενός πολιτικού φορέα που διώκεται απηνώς από το καθεστώς, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο η δικαστική εξουσία να μην του επιτρέπει να παρίσταται στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, όπως όρισε ο κυρίαρχος λαός, ενώ αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα.
Πρώτη αντίδραση όλων των ΜΜΕ είναι να....
ξεκινήσουν ένα γαϊτανάκι εμπρηστικών δηλώσεων κατά του Υπουργού, καθώς θεωρούν αδιανόητο να στηρίζει μέλος της Κυβέρνησης έναν πολιτικό φορέα που είναι ενάντια στα "δημοκρατικά ιδεώδη".
Για να φανεί ακόμη περισσότερο, ότι υπάρχει "περιούσια" αφετηρία στην προπαγάνδα και το πώς θα το εκλάβει η μάζα, όλα τα ΜΜΕ έχουν παρόμοιους τίτλους (ενδεικτικό δημοσίευμα εδώ).

Το επόμενο βήμα αφού δεν επαναδιατυπώνει ο Υπουργός τη δήλωσή του, παρά το μπαράζ των δημοσιευμάτων εναντίον του, είναι να χτυπηθεί εκεί που πονούν όλοι.. Στη "διαφθορά". Ένα τρωτό σημείο που θα διεγείρει τα πάθη και τα συναισθήματα του λαού, ακόμη και αν είναι "μισή αλήθεια".

Κινητοποιείται ο βασικότερος προπαγανδιστικός βραχίονας (κυριακάτικη εφημερίδα) και κάνει πρωτοσέλιδο ένα "σκάνδαλο" με την εμπλοκή του (καθώς όλοι όσοι "υπηρετούν" από Κυβερνητικές θέσεις είναι.... διορισμένοι από τους "εμπόρους των λαών" και έχουν πάντα αρκετές αχίλλειους φτέρνες ώστε να είναι εξόχως ευάλωτοι).

Μετά από αυτό το δημοσίευμα και το σούσουρο που θα ακολουθήσει, ο Υπουργός έχει λοιδορηθεί, χλευαστεί και εξομοιωθεί αυτός και οι απόψεις του ως "ανήθικες" και "αμαρτωλές".
Και κάπως έτσι η θετική άποψή του για τον "εχθρό του καθεστώτος" αμβλύνεται ή ακόμη χειρότερα, ακολουθείται από την επωδό "Κοίτα ποιός μιλάει... Αυτός που διόριζε με προμήθεια..".

Κάπως έτσι λοιπόν οι Σαϋλώκ της Ελλάδος συνεχίζουν να διοικούν.

Αυτή λοιπόν ήταν μια "συνωμοσιολογική" ιστορία που φαντασιώθηκα, αλλά μπορώ με βεβαιότητα να πωςστους δυνάστες μας ότι η Επανάσταση του 21 δεν τελείωσε ακόμη και πώς το πνεύμα της για πρώτη φορά κυριαρχεί σε μεγάλη μερίδα του λαού που είναι έτοιμος να εκπληρώσει το όραμα των Ηρώων του 21, με μια ηγετική ομάδα απαλλαγμένη από το φόβο της ήττας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών