Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης


Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή αποδεικνύει έμπρακτα πως βρίσκεται στο πλευρό όλων των δοκιμαζόμενων Ελλήνων με δράσεις και πρωτοβουλίες εντός και εκτός Κοινοβουλίου.
Πρόσφατα στο νομοσχέδιο για την επανεκκίνηση της οικονομίας κατέθεσε τροπολογία υπέρ των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που αδυνατούν λόγω της οικονομικής κρίσης να καταβάλλουν τις εισφορές τους και γι’ αυτό στερούνται ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Δυστυχώς το ανθελληνικό κράτος και το «δημοκρατικό τόξο» δεν έκανε δεκτή την εν λόγω τροπολογία που θα διασφάλιζε τους συγκεκριμένους δοκιμαζόμενους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες.

Ακολουθεί το κείμενο της τροπολογίας:
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ

Στο σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας»
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ
Με δεδομένη την κατάσταση εξαθλίωσης που έχουν περιέλθει οι ελεύθεροι επαγγελματίες, ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ, οι οποίοι αδυνατούν να καταβάλλουν τις εισφορές του κλάδου υγείας, ισχύει το απαράδεκτο φαινόμενο να στερούνται παράνομα  την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Η μη καταβολή των εισφορών του κλάδου υγείας, γίνεται λόγω της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια. Άνθρωποι οι οποίοι για τους ως άνω λόγους δεν έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν τις εισφορές τους  έχουν κινδυνέψει με θάνατο ή και αναπηρία. Επίσης εξ΄ αιτίας αυτής της κατάστασης, δεν μπορούν να απολαμβάνουν τις προβλεπόμενες παροχές από τον ΟΑΕΕ όπως και να έχουν βιβλιάριο υγείας.
ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΣΘΗΚΗ
Στο παρόν νομοσχέδιο προστίθεται το εξής άρθρο
«Ο ΟΑΕΕ, ενόψει του υποχρεωτικού χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης και, ειδικότερα της καθολικής υποχρέωσης ασφαλιστικής κάλυψης υγείας θα πρέπει να παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και όλες τις προβλεπόμενες παροχές  σε όλους τους ασφαλισμένους, οι οποίοι βρίσκονται σε αδυναμία εξόφλησης οφειλομένων εισφορών. Επίσης δεν θα πρέπει να προβαίνει σε αυθαίρετες διαγραφές μελών εξ΄αυτού του λόγου και να μην απαιτεί εισφορές κλάδου υγείας για χρονικό διάστημα που δεν παρείχε υγειονομικές υπηρεσίες. Επίσης ο ΟΑΕΕ οφείλει να θεωρεί βιβλιάρια υγείας και  να χορηγεί βεβαιώσεις σε ασφαλισμένους που  αδυνατούν να εξοφλήσουν τις οφειλόμενες εισφορές του κλάδου υγείας,  όπως και δεν θα πρέπει να ελέγχει αν έχουν εξοφληθεί οι εισφορές του κλάδου συντάξεως»
Αθήνα, 20 Μαρτίου 2015
Οι Προτείνοντες Βουλευτές
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Βουλευτής Σερρών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Γεώργιος Γαλέος
Βουλευτής Αργολίδος
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών