Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

"Αυγή": Σκοπός της Αστυνομίας είναι να απαγορεύει τις πορείες της Χρυσής Αυγής

Το νέο "δόγμα" αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής από την Αστυνομία και το Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. μας αποκάλυψε η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, "Αυγή".

Σε δημοσίευμά της, αναφορικά με το γεγονός της χθεσινής μεγαλειώδους συγκέντρωσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ δε θα είναι πια να "απαγορεύει τις διαδηλώσεις" αλλά να τις.... περιορίζει χωρομετρικά, όσο ογκώδεις και αν είναι.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Η σημερινή συγκέντρωση της Χ.Α. πάντως θα είναι περικυκλωμένη με ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις, ώστε να μην έρθουν σε επαφή με κανέναν, αλλά και να μην κάνουν κάποια πορεία, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Δεν πρόκειται να....
απαγορευτεί καμία από τις ανακοινωθείσες συγκεντρώσεις της ημέρας, όπως είχαμε δει στο παρελθόν κατά καιρούς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που τόνιζαν κατηγορηματικά ότι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. είναι η Χ.Α. να μείνει αυστηρά έξω από τα γραφεία της και να μην βαδίσει πουθενά.

Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. του ΣΥΡΙΖΑ που στον Real Fm υποστήριζε την άποψη ότι έπραξε καλώς και επέτρεψε να γίνουν οι καταλήψεις των αναρχικών σε Νομική, γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και αλλού, και να κάνουν τις πορείες μίσους τους στο κέντρο της Αθήνας, απαγορεύει σε ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα να διαδηλώσει Υπέρ των Ελλήνων, τώρα και εσαεί!

Αυτά να τα ακούν ορισμένοι Έλληνες που θεωρούν το ΣΥΡΙΖΑ "δημοκρατικό" κόμμα. Κόμμα των αναρχικών, λαθρομεταναστών και φυσικά πλουτοκρατών είναι και τίποτε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών