Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 22, 2015

Τα ακούς ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ;! Οι Σιωνιστές εξυμνούν τον "φίλο και συνεργάτη τους" Πάνο Καμμένο

kammenos_evraioi
Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο-εγκώμιο στη «φιλία» Ελλάδος – Ισραήλ, δημοσιεύτηκε αυτές τις μέρες στο ισραηλινό σάιτ Arutz Sheva. Το άρθρο ξεκινά με την χαρακτηριστική φράση «οι ελληνοισραηλινές σχέσεις ποτέ δεν υπήρξαν καλύτερες», γεγονός που προκάλεσε το εξής πανηγυρικό σχόλιο του ντόπιου «εθνικοπατριώτη» που πρώτος έσπευσε να το αναδημοσιεύσει: «Αυτό προστίθεται στις επιτυχίες της εξωτερικής πολιτικής της νέας κυβέρνησης. Είναι η πρώτη φορά που ο ισραηλινός Τύπος γράφει τόσο «διαχυτικά» για την Ελλάδα, και αυτό προμηνύει θετικές εξελίξεις για την χώρα…».
Και πως φτάσαμε στο σημείο οι ελληνοισραηλινές σχέσεις να είναι οι καλύτερες παρά ποτέ; Όπως αναφέρει η σιωνιστική ιστοσελίδα, μετά την 25η Ιανουαρίου υπήρξαν κάποιοι φόβοι, για την αρνητική επιρροή κάποιων φολκλορικών συνιστωσάκηδων του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά καιρούς το παίζουν… «αντιιμπεριαλιστές» και «φίλοι των Παλαιστινίων»: «Μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ένας προβληματισμός στο Ισραήλ ότι η πολιτική τους στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να αλλάξει. Ήταν ένας αριθμός ΣΥΡΙΖΑίων ακτιβιστών το τελευταίο καλοκαίρι που πρωταγωνίστησαν σε διαδηλώσεις ενάντια στην επιχείρηση Protective Edge. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει έναν αριθμό φιλοπαλαιστινίων πολιτικών». Ωστόσο, όπως αναφέρει, οι φόβοι αυτοί σύντομα εξαλείφθηκαν: «Αλλά άλλοι παράγοντες περιόρισαν την οποιαδήποτε επιρροή πιθανώς να είχαν αυτές οι απόψεις στην ολοένα αυξανόμενη σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ».
Ποιοι ήταν οι «άλλοι παράγοντες» που επέβαλαν τις φιλοσιωνιστικές απόψεις στη συγκυβέρνηση; Ακούστε τη φωνή των σιωνιστών: «Χάρη στη συγκυβέρνηση του δεξιού κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι όποιοι φόβοι υπήρχαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα άλλαζε στάση απέναντι στην Ιερουσαλήμ διαψεύστηκαν. Στα τέλη Φεβρουαρίου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε νέες κοινές στρατιωτικές ασκήσεις της Ελλάδας με το Ισραήλ και την Κύπρο. Ο Καμμένος μας είναι γνωστός. Ο Καμμένος ήταν πάντα φιλικός με το Ισραήλ, ειδικά πριν μερικά χρόνια πριν όταν ήταν αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας και είχαμε κάποια θέματα στην περιοχή». Αυτά, για να λυθεί η απορία κάποιων για το πώς ένας τύπος σαν τον Πανοκαμμένο «λύνει και δένει» στην «πρώτη κυβέρνηση της αριστεράς»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών