Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά: 2 εκατομμύρια άνεργοι περιθωριοποιημένοι από τους εμπόρους της ελπίδας


Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά: 2 εκατομμύρια άνεργοι περιθωριοποιημένοι από τους εμπόρους της ελπίδας

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών αναφορικά με το πού οδηγούν τους Έλληνες οι πολιτικές των Μνημονίων, οι οποίες χαρακτήρισαν τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνεχίζονται απρόσκοπτα από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.
Σε 1.245.854 άτομα υπολογίζονται οι άνεργοι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δ' τρίμηνο του 2014. Αν συνυπολογισθούν σ' αυτούς κι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στον ΟΑΕΔ είτε βγάζουν μερικά μεροκάματα το μήνα, τότε ο αριθμός εκτινάσσεται πάνω από 2 εκατομμύρια, καταδεικνύοντας με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την απόλυτη χρεοκοπία των φιλελεύθερων και μαρξιστικών ιδεών και προτάσεων στην επίλυση του Ελληνικού Προβλήματος.
Ενδεικτικό της παντελούς απουσίας της οιασδήποτε ευοίωνης προοπτικής είναι το γεγονός ότι....
το 73% των ανέργων ανήκουν στην κατηγορία των μακροχρόνια άνεργων! Εξίσου απογοητευτικό οτι δίχως εργασία είναι το 51,5% των νέων έως 24 ετών, ενώ για τις γυναίκες της ίδιας κατηγορίας η ανεργία αγγίζει το 56,9%.
Παρομοίως, σχεδόν ένας στους δύο νέους ηλικίας 24-29 ετών αδυνατεί να βρει εργασία, την ίδια στιγμή κατά την οποία τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αποκαλύπτουν ότι το 80% περίπου του συνόλου των ανέργων είναι διατεθειμένοι να εργαστούν υπό καθεστώς μερικής απασχόλησης.
Με απλά λόγια, η καταστροφική πολιτική των Μνημονίων, η οποία επιβάλλεται από τις Βρυξέλλες και τηρείται πιστά και υπάκουα από τα εν Ελλάδι όργανα της ξενοκρατίας, διαμορφώνει ένα σκηνικό το οποίο εξυπηρετεί σαφώς και ξεκάθαρα την εγχώρια και διεθνή πλουτοκρατία: φτηνό εργατικό δυναμικό το οποίο θα εκλιπαρεί για να εργαστεί υπό οποιεσδήποτε συνθήκες και έναντι οιουδήποτε μισθού ούτως ώστε να επιβιώσει. Επιπρόσθετα όμως, σε μια εξόχως επιβαρυμένη ελληνική οικονομία των 2 εκατομμυρίων ανέργων, προστίθενται καθημερινά εκατοντάδες λαθρομετανάστες τους οποίους φέρνουν οι αντεθνικές πρακτικές της προηγούμενης αλλά και της σημερινής κυβέρνησης, σπαταλώντας υπέρ αυτών εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.
Καθότι λοιπόν η ελπίδα τελικά ήρθε μόνο για τους βολεμένους και κρατικοδίαιτους οι οποίοι μεταπήδησαν εν μία νυκτί από το ΠΑΣΟΚ στο Σύριζα, ήρθε ο καιρός για να αντιληφθούν τα εκατομμύρια των ανέργων πως η μοναδική δύναμη η οποία μπορεί επί της ουσίας να διεκδικήσει και να διαφυλάξει το δικαίωμα των Ελλήνων στην εργασία, είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oute-dejia-oute-aristera-2-ekatommuria-anergoi-perithwriopoihmenoi-apo-tous#ixzz3UHGYEJxv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών