Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής βγάζουν από την αδράνεια την Ελληνική διπλωματία

Στις 06 Μαρτίου 2015 η αλβανική εφημερίδα DITA δημοσιεύει άρθρο με τίτλο "Η Χρυσή Αυγή κατά της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης", όπου γίνεται αναφορά στους Έλληνες Ευρωβουλευτές, Στρατηγούς Ελευθέριο Συναδινό και Γεώργιο Επιτήδειο και τις δραστηριότητές τους στο πλαίσιο των ενταξιακών διαδικασίων της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι δύο Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με ερωτήσεις τους στην Επιτροπή θέτουν την Ευρωπαϊκή Ένωση προ των ευθυνών της στην περίπτωση που αυτή δε λάβει υπόψη της εκδηλώσεις επεκτατισμού και αλυτρωτισμού από πλευράς της Αλβανίας αλλά προχωρήσει στην ενταξιακή της πορεία προς την Ένωση.
Το άρθρο καταλλήγει ότι,
με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα κλίμα το οποίο την κατάλληλη χρονική στιγμή θα χρησιμοποιηθεί από την Ελληνική διπλωματία προς όφελός της στο συγκεκριμένο πεδίο αναφοράς.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής πέτυχαν αυτό που χρόνια τώρα οι Ελληνικές Κυβερνήσεις παραμελούσαν να πράξουν, μια Εθνική εξωτερική διπλωματία.
Πλέον, χώρες που πριν δεν έδιναν βαρύτητα στις δηλώσεις αλλά και πολύ περισσότερο στις ενέργειες των Ελληνικών Κυβερνήσεων, αρχίζουν να αντιλαμβάνονται ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δυνατές φωνές με κύρος που δε θα αφήσουν τα Εθνικά θέματα αλλά και την Ελληνική αξιοπρέπεια στην τύχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών