Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Όταν έβρεχε λογική και αξιοπρέπεια, στο ΚΚΕ κρατούσαν ομπρέλα...


Όταν έβρεχε λογική και αξιοπρέπεια, στο ΚΚΕ κρατούσαν ομπρέλα...

Ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα νέος καταστηματάρχης στο κομματικό μαγαζάκι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, ο τύπος που έχει τόση σχέση με την εργατική τάξη και τους αγώνες της ώστε αν δει οικοδομικό μυστρί το πιο πιθανό είναι να το περάσει για σπάτουλα με την οποία κόβουν το παστίτσιο, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει και πάλι τη λάσπη του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πατώντας πάνω στην έμφυτη θρασυδειλία που χαρακτηρίζει τα εγχώρια απολιθώματα του μπολσεβικισμού βγήκε σε ένα συστημικό ραδιοσταθμό (αυτός, ο «αντισυστημικός…») για να χύσει το δηλητήριο του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο κατάφερε κάτι που το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ ουδέποτε έστω και πλησίασε στον ένα και περίπου αιώνα της παρασιτικής παρουσίας του: Να αποκτήσει άμεση σχέση με τον Ελληνικό Λαό και τις.....
διεκδικήσεις του. Κλεισμένος στο καβούκι του φανταστικού μικρόκοσμου του κι έχοντας χάσει κάθε επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα και τις πολιτικές εξελίξεις, έχει την αναίδεια να μιλάει εκ μέρους του Λαού και αναφερόμενος στην αθώωση του Ηλία Κασιδιάρη να λέει ότι: «Δεν έγινε όμως αυτό και δημιουργεί ερωτηματικά και ανησυχίες ευρύτερα στον λαό μας, που βεβαίως έχει ξεκαθαρίσει στην απόλυτη, στη συντριπτική του πλειοψηφία τουλάχιστον, δεν μιλάω για το 6%, που ψηφίζει ακόμα τη Χρυσή Αυγή, αλλά η υπόλοιπη πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει καταδικάσει αυτό το ναζιστικό μόρφωμα ως εγκληματική οργάνωση. Του έχουν γυρίσει, με προσπάθεια των πολιτικών δυνάμεων, ιδιαίτερα του ΚΚΕ, αλλά θα έλεγα ευρύτερα το εργατικού – λαϊκού κινήματος, φορέων, σωματείων της νεολαίας, του έχουν γυρίσει την πλάτη».
Με την «μπακαλίστικη» λογική του Κουτσούμπα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Ελληνικός Λαός έχει γυρίσει την πλάτη στο ΚΚΕ, αφήνοντάς το στο 5%. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι το ΚΚΕ, με την τόσο ευρεία προβολή από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (τα οποία υποτίθεται ότι τα πολεμά και αυτά με τη σειρά τους το πολεμάνε), είδε την πλάτη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (Ιούνιος 2012, Μάιος 2014, Ιανουάριος 2015). Το θράσος του Κουτσούμπα φτάνει σε τέτοιο σημείο, ώστε ερωτώμενος για το ζήτημα της δίκης λέει τα εξής: «Δεν μπορώ να το ξέρω. Πάντως, πρέπει να το απευχόμαστε όλοι. Και ταυτόχρονα να το παλέψουμε οι πολιτικές δυνάμεις και πρώτα απ’ όλα η κυβέρνηση, που έχει σήμερα την πλειοψηφία στην ελληνική Βουλή, θα πρέπει ξεκάθαρα να μιλήσει σ’ αυτά. Και όχι εν ονόματι του ότι η προεδρία της Βουλής είναι ένας διαφορετικός θεσμός, η κυβέρνηση άλλος θεσμός, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ άλλος θεσμός, εν ονόματι των «θεσμών» να παίξουν αυτό το παιχνίδι σε βάρος του ελληνικού λαού, σε βάρος ουσιαστικά της πλειοψηφίας του, που υποφέρει αυτά τα χρόνια από τη δράση ενός μορφώματος, όπως είναι η Χρυσή Αυγή».
Ο «αντισυστημικός», «επαναστάτης», «αντικαθεστωτικός» κ.λ.π. Κουτσούμπας ταυτίζεται απολύτως με το αστικό πολιτικό σύστημα, καθώς χρησιμοποιεί τις εκφράσεις «το απευχόμαστε όλοι» και «να το παλέψουμε οι πολιτικές δυνάμεις». Μπροστά στον «φασιστικό κίνδυνο» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα κόμματα του καπιταλισμού γίνονται πρώτος πληθυντικός (εμείς) στην έκφραση του Κουτσούμπα. Όσο για την αθλιότητα ότι η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού «υποφέρει αυτά τα χρόνια από τη δράση ενός μορφώματος, όπως είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» είναι φανερό ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.
Η Πατρίδα και ο Λαός υποφέρουν από την αντεθνική και αντεργατική πολιτική των αλλεπάλληλων μνημονιακών κυβερνήσεων, με τα οποία το ΚΚΕ συνεργάζεται για την αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το ΚΚΕ δεν έχει την παραμικρή θετική διασύνδεση με τον Ελληνικό Λαό, καθώς το απασχολούν πλέον τα προβλήματα των πακιστανών, των αφγανών και των υπόλοιπων λαθρομεταναστών. Καταλαβαίνουμε τη λύσσα των εργατοπατέρων του ΚΚΕ, επειδή οι Έλληνες εργαζόμενοι αηδιασμένοι από την υποκρισία του απομακρύνθηκαν οριστικά απ’ αυτό και εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αφήνοντας αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες στον άρρωστο και παρακμιακό μικρόκοσμό τους, με τις «νόρμες» και τα «γκούλαγκ».
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών