Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Οι αμερικανοσιωνιστές ψάχνουν απεγνωσμένα για διάδοχο του Σαμαρά υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είδαν κι αποείδαν οι διεθνείς προστάτες του συστήματος ότι δε γίνεται δουλειά στην –ενθάδε κείται- ψοφονουδούλα με τον φον Αντωνάκη και τους επίδοξους διαδόχους του –που είναι αυτό που λέμε «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον- κι αποφάσισαν να στείλουν στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) ειδικούς, για να κάνουν… “casting” προκειμένου να βρεθεί γρήγορα κατάλληλος αρχηγός για τη νουδούλα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Κουρδιστό Πορτοκάλι, βρίσκονται στην Μπανανία μας 5 κορυφαία στελέχη αμερικανικής εταιρίας πολιτικού μάρκετινγκ, συνεργαζόμενης με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Χάρβαρντ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, για να βρουν τον νέο… σωτήρα.

Ιδού ο λόγος της βιασύνης τους: «Η συγκεκριμένη εταιρία κλήθηκε επειγόντως στην Αθήνα...
από ένα πολύ γνωστό think tank το οποίο προβλέπει πολύ σύντομα διάσπαση και διάλυση του ιστορικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μπροστά σ’ αυτή την προοπτική είναι διάχυτη η ανησυχία της εκτίναξης των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό κάποιοι τρέχουν να προλάβουν τα χειρότερα».

(ΥΓ): Όποιον και να βρουν, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον! Κανένας και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που ανατέλλει!

Εθνικισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών