Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

400 εκ. δολάρια η επίσημη κρατική χρηματοδότηση των ΗΠΑ για τους τζιχαντιστές στη Συρία


 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πιο περίτρανη απόδειξη ότι οι τζιχαντιστές χρηματοδοτούνται από τους "παγκόσμιους αφέντες" δε θα μπορούσε να γίνει. Η Βουλή των ΗΠΑ το επικύρωσε, εν μέσω δεξίωσης και δια νόμου!

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ -State Department- ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι μαζί με το Κογκρέσο προτίθεται να παρέχει σχεδόν 70 εκατομμύρια δολάρια για την υποστήριξη της λεγόμενης «ήπιας» ισλαμικής αντιπολίτευσης στη Συρία, προκειμένου να ενισχυθούν για την ανατροπή του προέδρου της χώρας, Μπασάρ αλ Άσαντ, αυτό αναφέρει ισραηλινό δημοσίευμα βασισμένο σε πληροφορίες από το κανάλι ‘Al Arabiya’.
«Σήμερα, έχω την ευχέρεια να ανακοινώσω ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός: η διοίκηση εργάζεται με το Κογκρέσο, για την παροχή σχεδόν $ 70 εκατομμυρίων ως ξένη βοήθεια για να στηρίξουμε όλο το.....
φάσμα της μέτριας συριακής αντιπολίτευσης», δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, John Anthony Blinken, στην ομιλία του, η οποία δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του State Department.
«Με αυτήν την πρόσθετη χρηματοδότηση από τις Ηνωμένες Πολιτείες προς τους αντάρτες προκειμένου να εκπληρώσουν την επανάστασή τους, το συνολικό ποσό  ανέρχεται σχεδόν στα 400 εκατομμύρια δολάρια», είπε ο Blinken.
Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια δεξίωσης για τον εορτασμό της τέταρτης επετείου της συριακής εξέγερσης, η οποία ξεκίνησε έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο που σκότωσε περισσότερους από 210 χιλιάδες ανθρώπους, γράφει το δημοσίευμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών