Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

augeropoulos
Συνέντευξη στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο σταλινικός δημοσιογράφος Γιώργος Αυγερόπουλος (τρόφιμος όλων σχεδόν των καναλιών της πλουτοκρατίας και βέβαια της διαβόητης ΕΡΤ) δημιουργός του συκοφαντικού για την Χρυσή Αυγή ντοκιμαντέρ «Agora», που θα προβληθεί στο 17ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Και είναι έκδηλη η απαισιοδοξία του για την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής, την οποία απαισιοδοξία εκφράζει κατ’ επανάληψη στον παραληρηματικό του λόγο. Ιδού:

«Αυτό που συνέβη και έχουμε καταλάβει όλοι, είναι ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην ελληνική κοινωνία που έχει εκφασιστεί –κι εγώ με αυτούς δεν θέλω να είμαι συμπατριώτης. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραπλανηθεί, που....
πιστεύουν σε ιδεώδη που αιματοκύλησαν αυτό τον πλανήτη και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ως προς αυτό… Εάν βελτιωθεί η κατάσταση, ενδεχομένως ένα πολύ μικρό ποσοστό τους να καταλάβει ότι η πορεία που ακολουθεί δεν οδηγεί πουθενά, γιατί π.χ. θα βρουν δουλειά και δεν θα τους φταίει πια ο μετανάστης που κάθεται στη διπλανή τρώγλη. Όμως δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Η οικονομική κρίση και η κοινωνική εξαθλίωση αποτέλεσε τη θρυαλλίδα για να βγει στην επιφάνεια αυτό το φαινόμενο, με ένα κόμμα που το εκφράζει και στη Βουλή… Στην Ελλάδα υπήρχε και πριν από την οικονομική κρίση ένα ποσοστό του πληθυσμού οι οποίοι σκέφτονταν κατ’ αυτό τον τρόπο. Γι’ αυτό και, παρ’ όλες τις κατηγορίες για τη Χρυσή Αυγή, τη φυλάκιση κ.λπ., το ποσοστό της μειώθηκε ελάχιστα. Υπάρχει, υπήρχε και θα υπάρχει ένα ποσοστό στην ελληνική κοινωνία που είναι φασίστες. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να εξαλείψουμε αυτό το φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία, είμαι απαισιόδοξος ως προς αυτό».
(ΥΓ) 1: Ας το πάρουν όλοι χαμπάρι όλοι, για να μην… αγχώνονται και να μην… στενοχωριούνται: η Χρυσή Αυγή δεν είναι παροδικό φαινόμενο. Ήρθε για να μείνει!
(ΥΓ) 2: Περαστικά σε όσους πονάνε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών