Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Μαρτίου 15, 2015

Μητρόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) στο MEGA: "Ξεχάστε αυξήσεις συντάξεων.. Πιο πιθανό είναι να τις μειώσουμε"!!!

Λαλίστατος και ειλικρινής, σε ακόμη μια συνέντευξη του ο Α' Αντιπρόεδρος της Βουλής, Μητρόπουλος σχετικά με τη νέα κυβέρνηση και τα πολιτικοοικονομικά δεδομένα σήμερα!

Μιλώντας στο MEGA ο κος Μητρόπουλος ανέφερε εν συντομία τα εξής άκρως αποκαλυπτικά για την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική των συντάξεων:
-  Υπάρχει πιθανότητα να χρειαστεί να γίνουν αλλαγές προς τα κάτω στις συντάξεις (Κοινώς "Ξεχάστε αυξήσεις... Έρχονται μειώσεις"

Για τις "μεταρρυθμίσεις" που προβλέπει το πρόγραμμα και τη "διαπραγμάτευση" της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ:
- Πιέζεται η Κυβέρνηση να συνεχίσει την ....
προηγούμενη πολιτική από τα τεχνικά κλιμάκια, που έχουν το ίδιο ύφος και θέσεις όπως οι προκάτοχοί τους (Κοινώς λοιπόν παραμένει το ίδιο....εργασιακό περιβάλλον και η ίδια πολιτική και εποπτεία)

Για τους Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που κάνουν life style αντί για...έργο:
- "Θα πρέπει να μιλούν λιγότερο και κάνουν περισσότερη δουλειά" (Κοινώς έριξε το καρφί τους προς του Υπουργούς που αντί να είναι στα Υπουργεία έχουν πιάσει στασίδι σε όλες τις εκπομπές της Ελλάδος και του κόσμου για να... αυτοικανοποιηθούν)

Θυμίζουμε ότι ο κος. Μητρόπουλος ήταν εκείνος που πρώτος από όλους ανέφερε ότι η συμφωνία του Φεβρουαρίου με τους εταίρους δεν είναι τίποτε άλλο από ένα "νέο Μνημόνιο" που προσπαθούμε να το "βαφτίσουμε διαφορετικά γιατί ηχεί άσχημα στο μυαλό του πολίτη", και άρα τα παραπάνω λόγια έχουν την ανάλογη αξία.

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών